lauantai 18. helmikuuta 2012

kaikenlaista ja ei mitään

Musta tuntuu, että aika menee edelleen vauvahuumassa. Noh, se minulle sallittakoon. En edes tiennyt kaipaavani niin paljon pojan äidiksi, kunnes minusta tuli pojan äiti. Eihän hän kovin "poikamainen" vielä ole, mutta jotenkin ihan eri tavalla rakas. Todella vaikea selittää. Mutta luulisin, että ainakin ne, joilla on sekä tyttöjä ja poikia, ymmärtävät mitä tarkoitan. :)

Sisko oli tehnyt isoäidinneliöistä pojalle peiton. Aivan ihana! Kiitos vielä rakkaalle ja taitavalle siskolle!Ristiäisiäkin täällä on kovasti suunniteltu. Kutsukortit lähtivät pari viikkoa sitten. Ja juhlat olisivat parin viikon päästä.Täällä tapahtuu siis kaikenlaista ja toisaalta taas ei mitään. Tytöillä alkoi hiihtoloma. Jos sitä yritettäisiin ensi viikolla siis käydä hiihtämässä joku päivä. Ja luistelemaankin kovasti haluaisivat. Loman jälkeen onkin suuria muutoksia tiedossa, sillä Ada ja Alva ovat maaliskuun alusta alkaen ns. puolipäiväisiä päiväkodissa eli ovat siellä vain aamupäivän. Pitkään tuota asiaa mietittiin. Mutta koska vauva on osoittautunut helpoksi ja nukkuu yöt hyvin, jaksan minäkin ihan hyvin päivällä. Ja on se taloudellisesti melkoinen säästö, kun ovat siellä vain Adan eskariajan. Kivaa on viettää enemmän aikaa tyttöjen kanssa päivisin, mutta kyllä se silti vähän jännittää. Meidän tytöt kun eivät ole sieltä rauhallisimmasta päästä. :D

 Mutta mitä sinulle kuuluu? Olen niin huonosti käynyt teidänkään blogeissa, anteeksi siitä! Välillä vaan saattaa mennä parikin päivää, etten ole avannut konetta ollenkaan.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille täällä pyörähtäneille!

11 kommenttia:

 1. ihana pieni <3 Ja mä ainaki ymmärrän tuon että "tykkäät olla pojalle äiti", meil on 2 tyttöä ja 2 poikaa ja jotenki se on ollu tosi ihanaa saada molempaa sukupuolta <3 Vaikka kaikki on sukupuolesta riippumatta yhtä ihania ja rakkaita <3

  VastaaPoista
 2. Ihana pikku mies siellä:) Mukavaa hiihtolomaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Suloinen pikku "äijä". Oikein tulee vauvantuoksu tänne asti...

  Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkumies! ♡
  Tavattoman kaunis on myös isoäidinneilö-peitekin, ihanat värit!

  Mukavaa viikonloppua & kivaa hiihtolomaviikkoa teille!

  VastaaPoista
 5. Uskallan väittää tietäväni miltä sinusta tuntuu. Minä vieläkin neidin ollessa jo yli 2-v jään häntä välillä tuijottamaan ja ihmettelemään että meillä on todella myös tyttö. kuuden pojan jälkeen sitä ei meinaa ihan heti uskoa=)

  VastaaPoista
 6. Pikkuherra on siis niin suussasulavan näköinen ;)!Ihana muru! Mä tiedän tuon tunteen, kun saa vielä pojan, kun kolme tyttöä. Kaikki yhtä rakkaita kaikki toki :).

  Ihanaa helmikuuta kamu & rutistus ;)!!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka toinen on niiin suloinen ja näyttää toisaalta jo ihan isolta vauvalta <3 Mä myönnän tietäväni tuon tyttö/poikajutun vaikka meillä toisinpäin eli 3poikaa ja tyttö. Äiti/poika- ja äiti/tytärsuhde vaan on erilainen vaikka kaikki lapset ovat yhtä rakkaita ja kullanarvoisia. Halauksia sinne vauvatohinoiden keskelle <3 Jännityksellä jään odottamaan onko nimi se, mistä silloin puhuttiin :)

  VastaaPoista
 8. Meillähän on 4 tyttöä ja kun odotin viidettä sanoin, että olisihan se helpompaa jos tyttö olisi (ajttelin käytännöllisyyttä), mutta tosiasiassa sillä ei ollut merkitystä (emme edes kysyneet sukupuolta).

  Kun Alex syntyi, moni kysyi, että onko erilaista... Vastasin, että ei. Vauva on vauva:)
  Vasta nyt kun Alex on kasvanut ja poikien jutut tulleet mukaan, olen niin monen monta kertaa ajatellut häntä katsoessa, että kyllä on ihanaa kun tuli poikakin :)
  Molemmista nauttii yhtä lailla, tytöillä on prinsessa jutut ja Alexilla vasara ;)

  VastaaPoista
 9. Mikä hurmuri! :-D
  Ja hyvä vaan, että vieläkin olet vauvahuumassa - sehän tarkoittaa sitä, että kaikki on mennyt hurjan hyvin!

  Kaikkea hyvää teille ja älä huoli meistä, täällä me odotellaan! :-)

  VastaaPoista
 10. onpas teillä siellä suloinen pikku-isäntä!!<3niin miehekäs! ja antaa mennä huumassa vaan!täälläkin jo kovasti kaikkia jänskättää:))taitaa tulla pitkä kuukausi:D

  VastaaPoista
 11. Söpö pikkumies :) Ja hyvää hiihtolomaa teille, toivottavasti olisi oikein mukavat ulkoilukelit koko perheelle!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3