maanantai 5. maaliskuuta 2012

Armaksen ristiäiset

Huh! On se palautuminen juhlista niin rankkaa. Aamupäivä meni Armaksen kanssa pötkötellessä pienen päänsäryn kourissa. Ei kuitenkaan kaunis aurinkoinen päivä ole mennyt ihan hukkaan, kun päätin lähteä vaunujen kanssa Airia vastaan koulusta. Tuli tehtyä siis 5 kilometrin lenkki, joka tuli eilisen herkuttelun jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. :D

Ruokailutilamme pöydälle tilasin isomman kukka-asetelman, keittiön ruokapöydällä ja olkkarissa oli pienemmät kimput samoista kukista. Kiitos äitille vielä kukkien tilaus- ja toimitusavusta!




Tarjolla oli kinkkupiirakkaa, jauhelihapasteijoita ja cocktail-piirakoita munavoin kera...


...vaniljapullia, suklaapiirasta, maitosuklaaseen dipattuja marenkeja sekä suklaisia että mansikkaisia kruunupikkuleipiä...


...täytekakkua unohtamatta.Täytekakun koristeen tehty vaahtokarkkimassasta Confetista ostetuilla muoteilla housuja, paitaa ja peittoa lukuunottamatta. Täytteenä maitosuklaamoussea ja siniseksi värjättyä valkosuklaamoussea.







Jos haluatte tietää tarjoiluista enemmän, kysykää ihmeessä. :)


Juhlat olivat oikein onnistuneet ja lämminhenkiset. Kiitos vielä kaikille vieraille, teitte päivästämme ikimuistoisen!

6 kommenttia:

  1. Herraisä, kun sä olet ollut A H K E R A!! Jestas, mitkä tarjoilut *pyyhkii suupielilään hän* ;)! On sulla ollut näpertäminen noiden koristeiden kanssa!

    Rouva ja neljän lapsen äiti, sinä niin hehkut kauniina, ihana fiilis tuossa kuvassa kaikkinensa :)! Onni paistaa kaikkien kasvoilta!

    Halit!!

    *tää vinkkaa arvonnasta mun blogissa...tulehan osallistumaan!*

    VastaaPoista
  2. Oi että mitä ihania herkkuja olet taas loihtinut! En yhtään ihmettele, että on kiirettä pidellyt ristiäisten kanssa ;) Tuo perhepotretti on aivan ihana, niin onnea huokuva <3 Ja se toinen isomman kokoonpanon potretti oli myös onnistunut. Tulehan suurperheen äiti kurkkaamaan blogiisi, siellä on tunnustus just sulle sopien!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana tuo kakku kaikkine yksityiskohtineen!
    Ja ihana perhepotretti, onnea vielä Armakselle =)

    VastaaPoista
  4. teillä on ollu ihanat juhulat ja pikku-isäntä niin nimensä veroinen,suloinen pakkaus!! <3

    VastaaPoista
  5. Ihanat tarjoilut, ihastuttava perhekuva ja valloittava Armas - edellisestä postauksesta ihastelin pikkumiestä! Upea nimi.

    VastaaPoista
  6. Mahtavat tarjoilut ja ihana perhekuva:):) Blogissani sinulle tunnustus.

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3