torstai 28. kesäkuuta 2012

Ompelustudio

Heipä hei pitkästä aikaa! Täällä on ollut niin paljon touhua sisällä ja ulkona. Tyttöjen jäätyä lomalle hommaa vasta onkin piisannut! Olen nauttinut kiireettömistä aamuista ja valoisista illoista. Ihaillut Armaksen uusia taitoja ja tyttöjen intoa hoitaa pikkuveljeä. Olen saanut uusia ideoita ompelurintamalla ja toteuttanut niitä. Siskon kanssa on vietetty viimeinen viikko ompelustudiossa, joka on meidän ruokailutilassa. :)

Tässä yksi idea. Ajatus syntyi tarpeesta, kun Armas alkoi pari viikkoa sitten maistelemaan soseita. Ja koska kaupassa myytävät ruokalaput on mielestäni.. no joo, jätetään sanomatta. Yritykseni on siis saanut listoilleen uuden tuotteen. Paljon muitakin vauvoihin liittyviä ideoita muhii päässä. :)








Ruokalappuja olen tehnyt taskulla ja ilman. Pituus 37cm ja leveys 26cm. Nepparikiinnitys, joten pysyy hyvin paikallaan. Näitä voi tilata minulta laittamalla sähköpostia osoitteeseen perhoskeiju@gmail.com tai kaarnakallio@gmail.com . Aivan ihana ja persoonallinen ruokalappu omalle vauvalle tai vaikka lahjaksi!

Nyt riennän takaisin ideoiden pariin! Mukavaa loppuviikkoa! Helteitä odotellessa..

8 kommenttia:

 1. Suloisia ruokalappuja,voittaa todellakin kaupan vastaavat tuotteet sata-nolla:)Ihania kuoseja,varsinkin tuo sienikuvioinen on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, on ne kaupan ruokalaput vähän sitä ja tätä. Näitä on ollut kyllä tosi kiva tehdä, kun voi käyttää kaikkia kivoja kankaita. :)

   Poista
 2. Onpa tosi hienoja! Ihana toi vaaleanpunainen tähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Ei muuta kuin Erikalle tilaukseen tähtilappuja. ;)

   Poista
 3. Kivoja & todella tarpeellisia. Ihanat kankaat.

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3