perjantai 3. elokuuta 2012

Suvi suloinen

Oltiin luvattu lapsille, että tänään illalla mennään uimaan ja paistetaan makkaroita iltapalaksi oikealla nuotiolla. Kotoota lähtiessä tihutti hieman, mutta ajattelimme, ettei pieni kesäsade haittaa. Päästyämme uintipaikalle, ei sade enää ollutkaan pientä kesäsadetta. Lapset kuitenkin halusivat kovasti uimaan, joten ei muuta kuin rohkeasti vain! Sateesta huolimatta saatiin nuotiollekin tuli ja makkarat paistettua. :) Mutta niin tyypillistä Suomen kesää, sen kerran kun tehdään retki uimaan oikein eväiden kera, sataa vettä!

Viikonloppuna on ohjelmassa leipomista ja juhlintaa, sillä meidän Ada täyttää sunnuntaina 7 vuotta. Reipas pieni koululainen jo kohta. Voi kuinka se aika rientääkään.

4 kommenttia:

 1. On tämä kesä ollut kyllä yhtä sadekuuroa:)

  Onnea sinne Adalle! Meidän Aada täyttää viikon päästä sunnuntaina 8 vuotta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja hirveän nopeastikin mennyt koko kesä ohi, varmaan sitä kesää odotellessa. ;)

   kiitos onnitteluista, ja onnea teidän Aadalle kanssa!

   Poista
 2. Juu, ei ole uimarannoilla turhan montaa kertaa tänä kesänä tullut käytyä.
  Kovin keväällä mietittiin, että uimataidon kannalta kesä läträtään rannoilla, mutta ei hirveästi ole tehnyt mieli lähteä. Mutta voihan sitä vielä nyt elokussaa aurinko paistaa - toivotaan niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella auringonpaistetta elokuulle, meillä on juhlia kuta kuinkin joka viikonloppu. :)

   Uimataidon kannalta tosiaan olisi hyvä olla siellä uimarannalla, mutta olen huomannut että aika hyvin nuo oppivat "kuin itsestään". Me ei olla kovastikaan opetettu mutta niin vain Airi ja Ada molemmat osaavat uida jo. :)

   Poista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3