sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Armas 1-vuotta

Tänään klo 18.31 tuli kuluneeksi vuosi meidän pienen Armas-pojan syntymästä. On meillä ollut mahtava vuosi ja matka yhdessä tähän asti! Armas on ihanan aurinkoinen, touhottava pieni poika. Ei enää vauva vaan nyt jo taapero. Perustyytyväinen tapaus, joka kyllä osaa kertoa kun asiat ei ole hyvin. Temperamenttia ja omaa tahtoakin löytyy, vaikka yleisesti Armas suhtautuu asioihin melko rauhallisesti.

Eilen Armasta juhlittiin kavereiden ja ystävien kanssa. Tänään vuorossa oli kummeja ja sukulaisia. Ihana juhlaviikonloppu takana! Kyllä tästä on hyvä jatkaa toiselle vuodelle! Pieni mieskin sippasi jo puoli kahdeksan aikaan, sen verran poikki taisi juhlinnasta olla. :)

 
 
 


5 kommenttia:

 1. Pikku hurmurille sydämellisesti O N N E A :)!!!

  Hän on kyllä niin veitikka, oikein nimensä veroinen :). Kivoja lahjoja Armas saanut, niin mainioita ilmeitä mukana myös pakettien sisällöistä yllättyneenä!

  (Voivoivoivoi....on kyllä sellaiset herkut poikineen....Kunpa määkin saisin tuommoisen lumiukkokakun ylihuomenna...;)..tai edes jonkun kakkusen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   On se kyllä niin ihana poika, kaikkien meidän sydämet sulattaa edelleen. :)

   Eiköhän sullekin joku kakkunen ylihuomenna tule. Onnea jo etukäteen! <3

   Poista
 2. Onnittelut komealle yksivuotiaalle! Nopeasti vilkuilin blogiasi läpi ja voi kun teillä on kaunis koti. Muutenkin löytyi kaikkea ihanaa, täytyy joskus paremmalla ajalla lukea kaikki jutut :)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea ihanaiselle pikku prinssille! <3

  VastaaPoista
 4. Justhan se Armas syntyi???

  Onnea pienelle!!!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3