keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Uusia haasteita

Kerroinkin jo aiemmin, että minulla on uusia haasteita tiedossa. Olen edelleen kotona lasten kanssa ja aion olla toivottavasti vielä pari vuotta, ainakin. Mutta siinä ohessa aloitan POMPdeLUX-myyntiesittelijänä. Ihana työ kauniita lastenvaatteita rakastavalle! Ajattelin jo BOBOn loputtua, että minä en enää lastenvaatteiden parissa tee töitä. Mutta koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Tässä sitä taas ollaan. :)

Viime viikonloppuna vietin ihanat pari päivää Kööpenhaminassa koulutuksessa aivan mahtavien myyntiedustajien kanssa! Maanantaina saapuikin mallisto, jota olen tässä pikku hiljaa laitellut valmiiksi. Huomenna klo 10 on malliston julkaisu ja samaan aikaan minulla alkaa Avoimet ovet.


 
 

 
 
Jos asustelet Mäntsälässä päin ja rakastat kauniita lastenvaatteita, niin tervetuloa tutustumaan POMPdeLUXin kevät/kesämallistoon huomenna torstaina 28.2. klo 10-13 ja 17-19. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot sähköpostilla hha@pompdelux.com

Ja jos olet kiinnostunut pitämään omat kutsut Mäntsälän ympäryskunnissa ja Keski-Uudellamaalla, ota yhteyttä, niin sovitaan aika kutsuillesi! :)

1 kommentti:

  1. Voi, nuo on niiiin ihania vaatteita! Harmi, että asutaan aivan liika kaukana!

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3