torstai 18. elokuuta 2011

Sienimetsällä

Ensin oli visio, sitten piirreltiin kaavoja, jonka jälkeen pengottiin kangasvarastoja muistellen, että kyllä ne täällä jossain ovat. Ja tässä on lopputulos. Tosin näitä sieniä ei varmasti kannata koskaan syötäväksi poimia. :D


Kovasti olisi lisää visioita, voi kun ehtisi ne kaikki toteuttaa ennen Kartanon Kesäpäivää! Kurjaa, sillä odotan kovasti tuota päivää, mutta olen ollut äärettömän väsynyt ja sen takia (ikävä kyllä) saanut aikasta vähän ompeluksia aikaiseksi myyjäisiin. Nyt on tullut vähän sitä tarmoakin, että eiköhän tässä vielä kaikenlaista kivaa ehdi värkkäillä. :)

Syy jatkuvaan väsymykseenkin selvisi keskiviikkona. Hemoglobiinini oli tippunut 105:een, vaikka olen jo kuukauden syönyt rautalisää. Mulla on jonkin sortin raudan imeytymishäiriö, joka tuppaa aina raskausaikoina nostamaan päätään. Nyt olen tehostetulla rautakuurilla ja toivotaan, että saataisiin hb tuosta nyt vähän nousemaan. Muuten raskauden suhteen kaikki on hyvin. Masu on ruvennut kasvamaan ja ekat potkutkin tunsin tiistai-iltana. Ihanaa, kun vauva osoittaa "elonmerkkejä", kun tässä viimeisen parin viikon aikana on ollut ihan epätoivoinen olo koko raskauden suhteen. Kolme viikkoa rakenneultraan! Ja sitten ollaankin jo puolivälissä!

Mitäs teidän elokuisiin päiviinne kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Puolivälikö jo häämöttää, oho. Onnea pienistä potkuista <3 Ja nuo mekot, ihanat! Nää sun postaukset ei päivity mulle kuin tosi pitkällä viiveellä. Niiiiin ärsyttävää! Nytkin siis tulin tänne muuten vaan kurkkimaan ja vahingossa huomasin tän.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sienimekot! Sienet on mun heikkous printeissä edelleen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot, äkkiä se aika menee, hyviä vointeja sinulle ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Söpöistä sienikangasta. Olen vähän sellanen aikuinen, joka vois itsekin laittaa ainakin osaksi asuaan "lapsille suunnattuaja" kuosjea. tää vois olla vaikka ýksi niistä :)
  Hyvää viikonlopppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! Itsekin kovasti tykkää tuosta kankaasta, niin kovasti, että olen hommannut sen pari-kolme vuotta sitten mutten ole raaskinut käyttää. Paljon on matkan varrella ollut ideoita tuon kankaan varalle, mutta vasta tämä oli tekemisen arvoinen. Ja itsekin olen tosi tyytyväinen lopputulokseen!

  Muistakaahan kaikki kynnelle kykenevät tulla piipahtamaan Kartanon Kesäpäivässä ensi lauantaina!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Voi, miten kauniit sienimekot! Sinulta löytyy selvästi sekä tyylitajua että taitoa toteuttaa sitä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, ensimmäiset potkut! :-D
  Toivottavasti rautakuuri puree pikaisesti ja saat taas voimasi takaisin.

  Voi hitsiläinen, olisi pakko muistaa nuo päivät ensi lauantaina!!! Ihania ompeluksia olet tehnyt!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3