sunnuntai 14. elokuuta 2011

Siilejä ja pöllöjä

Täällä ollaan! Onkin tullut ihan suunnittelematon bloggaustauko. Hirmuista kiirettä pitää yllä, varmasti myös koko loppu kuun. Tytöillä alkoi tällä viikolla harrastukset kesätauon jälkeen, joten tällä hetkellä saadaan toimia taksikuskeina neljänä päivänä viikossa, kun Adalla on jalkapalloharjoitukset kahdesti viikossa ja Airilla voimistelutreenit samaten kahdesti. Syyskuun alusta Airin treenit lisääntyvät ainakin yhdellä päivällä, kun mukaan tulee teematunnit. Alvan harrastuksille en ole vielä uskaltanut kovasti ajatuksia tuhlata... Mutta kaiken sen aikatauluttamisen ja kuskaamisen jälkeen olen ehdottomasti sitä mieltä, että on hyvä juttu, että lapset harrastavat ja haluavat harrastaa. Sekään kun ei tänä päivänä ole itsestään selvyys.

Lasten harrastusten ohella olen ehtinyt ommellakin vähäsen. Mm. tällaiset kaksi mekkoa ovat valmistuneet Kartanon kesäpäivää ajatellen.

Eilen tein taas pitkästä aikaa yhden tilauskakunkin, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin. Tänään meillä juhlitaan Adan 6-vuotissynttäreitä. Oikea synttäripäivähän oli 5.8. mutta nyt vasta ehditään juhlia. Nyt täytyy mennä viimeistelemään kakku ja muut juhlavalmistelut!

Kivaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Ihania mekkoja! Ja tuo siilikuosi <3

    VastaaPoista
  2. Ihania mekkoja, erityisesti tuo pöllömekko on mun mieleen! Kiva, kun postasit - sun juttuja ja kommentteja on ihan ikävä <3 Kivaa alkavaa viikkoa! Teillä tosiaan on tohinaa harrastusten myötä!

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3