sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Nautitaan paisteesta!

Oi, mikä ihana aurinko on meitä hemmotellut tänään läsnäolollaan. Eilen kun olikin niin kovin synkkää ja sateista, niin tänään on ulkoiltu senkin edestä!

Armaksen kummitäti tuli tänään käymään ja hänen kanssaan kävimme kärrylenkillä. Lenkin jälkeen olikin mukava nauttia pihalla kevään ensimmäiset kahvit. Armaskin kokeili aurinkolasejaan eka kertaa.


Kirppisrumbaa on takana reilu kaksi viikkoa ja vajaat kaksi vielä jäljellä. Ihana, kun saa kaappeja tyhjemmäksi! Ja nyt taas kerran päätän ostaa vain tarpeeseen... noh, en kai mä ketään huijaa. :D

Muutenkin on aikamoiset kevätsiivoukset menossa niin kodin sisällä kuin pään sisälläkin. Äitiyslomalaisella on vähän liikaakin välillä aikaa miettiä kaikkia asioita. Toki pitääkin pohtia ja kehitystä tapahtua, mutta välillä tuntuu, että olisi ihana vain sulkea asioita pois mielestään ja ajatella, ettei niitä ole olemassakaan. Ehkä sitäkin on kuitenkin jo tehty ja nyt on aika tarttua härkää sarvista. Toivon, että minulla olisi tarpeeksi voimaa kaiken vaikean kohtaamiseen.

Jaahas, pitäisköhän sitä ruveta ikkunoita pesemään?

Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi Armas- murua, niin coolin näköinen ;)!

  O-ou, ei kuulostanut "kivalta" jutulta...Härkää sarvista ja voimia nyt vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :)

   Kiitos! Ei se nyt niin paha juttu ole, kuuluu elämään ja vanhempana olemiseen, joka ei aina ole niin helppoa.

   Poista
 2. Hih, Armas niin rentona aurinkolaseissaan :) Tänään tosiaan oli upea ilma, voi kunpa jatkuisikin sellaisena, mutta jos säätiedotus yhtään pitää paikkansa, niin lunta tulee taas :( No, kesä ei oo kuitenkaan vielä koskaan jäänyt tulematta, joten ehkei tänäkään vuonna :)

  Kukahan tulis pesemään meidän ikkunat?

  Voimia sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi rento tosiaan! :D

   Voi ei, toivottavasti lunta ei enää tule! Auringonpaistetta ja lämpöä toivoo hän. Jotenkin on ollut niin kovin pitkä tämä talvi, vaikka (tai ehkä juuri siksi) lumi tulikin vasta tammikuussa.

   Ei meidänkään ikkunoita kukaan eilen vielä pessyt..

   Poista
 3. Ou jee miten rähee jäbä siellä vaunuissa paistatteli päivää!

  Ja älä muistuta niistä ikkunoista...olen ruuvaillut sälekaihtimia aina (satunnaisella) auringonpaisteella kiinni. Muuten menisi se ikkunan pesu suht helposti, mutta inhoan kaikkien huonekalujen ja verhojen siirtelyä. Argh!

  Muuten, ajattelin vaan ilmoitella etten sen takia osallistu tuohon kivaan arvontaasi, kun voitin jo sen niin kivan palkinnon! Annetaan muillekin mahdollisuus! ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armas oli kyllä niin cool. ;)

   Ei täällä ole vieläkään tapahtunut ikkunoille mitään, tosin ei nyt pariin päivään ole ollut sellaiset ilmatkaan. Mua kanssa ärsyttää tuo kalusteiden siirtely. Siksi yleensä aloitankin ruokailutilan ikkunoista. :)

   Juu, annetaan vain toisillekin mahdollisuus!

   Poista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3