maanantai 23. huhtikuuta 2012

Uusia taitoja

Ollaan lasten kanssa opeteltu uusia taitoja. Minä olen harjoitellut afrikkalaisia kukkasia. Monta vuotta olen suunnitellut näiden opettelua, mutta nyt vasta tartuin härkää sarvista. Tavoitteena olisi, että noista tulisi joskus peitto, mutta katsotaan nyt.


Alvalta otettiin eilen apupyörät pois. Meno on viime viikkoina pyöräillessä näyttänyt jo siltä, että apparit on enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Niinpä tyttö lähti heti polkemaan kuin vanha tekijä, vaikka apupyöriä ei ollutkaan. Pienet alkuvauhdit äiti vain antoi.Ada taas puolestaan sai Airin vanhat rullaluistimet, kun Airille ostettiin uudet. Joten sitä harjoiteltiin eilen kovasti. Niin kovasti, että housut on nyt puhki. :/Siiri-serkkukin lähti potkiksella pienelle lenkille Airin ja Adan kanssa. Eilinen päivä oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin, että vietettiin aamusta iltaan aikaa ulkona. Siskon kanssa tehtiin käsitöitä Muorilan terassilla ja lapset leikki milloin mitäkin. Olipas rentouttavaa. Tuollaisia päiviä lisää, kiitos.Oletteko te oppineet jotain uusia taitoja?

p.s. Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan!

12 kommenttia:

 1. Voi eiiii, ihana tuo peiton alku, niin kauniit värit! Olen kanssa haaveillut tuosta afrikkalaisesta kukkapeitosta, mutta en osaa virkata... Pitäs kyl opetella. Aikuisiällä opettelin vasta kutomaankin! Eli olkoon se nyt minun uusi taitoni, kun eihän siitä nyt niin kauaa ole... ;)

  Meillä kanssa meni eilen tuliterä Racoon rikki pyörällä kaatuessa. Ekaa kertaa päällä... Kyllä harmitti! Tänään värkkäsin reklamaatiota maahantuojalle, että kai housujen nyt pitäs olla enempi kun kertakäyttöiset ja kestää tarkoituksensa, eli lasten ulkoilu! Katsotaan mitä vastaavat...

  Aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee aika kesäinen fiilis tuota peittoa virkatessa. Niin reippaan kesäiset on värit sen. :)

   Meillä onneksi oli Airin vanhat housut, niin ei niin paljon harmita. Uusien ostoon vaan. Minä kun en meidän racooneja anna päiväkotikäyttöön, vaikka kyllä sitä näköjään kotonakin sattuu ja tapahtuu. Varmasti harmittaa sinua nuo housut! Ikävä tosi asia vain on, että sopivasti kun kaatuu tms. kangas kuin kangas menee rikki. :/

   Aurinkoista päivää sinnekin!

   Poista
 2. Juu, mäkin opin virkkaamaan afrikkalaisen kukan =D Muut taidot mulla jo onkin, joten ei tarvi enää oppia/opetella uusia =D

  No joo. Lasten meno näyttää kyllä hyvältä. Saapa nähdä oppisko Siirikin omalla pyörällä ilman appareita. Sami voiskin torstaina kuskata Siirin pyörän sinnepäin niin pääsis harjottelemaan viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä Samin kyytiin se pyörä, niin koitetaan opettaa Siiriä! Alvalla ainakin loksahti kohalleen niin nopeasti, että ihmetellä täytyy. Eiköhän se Siirikin opi pian. :)

   Poista
 3. Ihania uusia taitoja!:) Minä olen opetellut juhannusruusumaton virkkaamista niin, että sormet on kipeinä jo, hih!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, juhannusruusumatto! Oliskohan se seuraava uusi taito täälläkin...

   Poista
 4. Ihana peiton alku:)Kiva oppia uutta, meilläkin kovat pyöräily harjotukset menossa nuorimmalla neidillä:) Rullaluistimia tytöt ovat halunneet, mutta kun meillä ei ole oikein hyviä teitä siihen touhuun,sitten pitäsi ottaa rullaluistimet mukaan ja lähteä vähän pitemmälle harjoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kun on asvaltoitu tuo piha ja tiekin, niin on helppo lähteä siitä suoraan rullaluistelemaan. Ja polkupyörällä ollaan täälläkin menty kovasti. :)

   Poista
 5. Ihana-aivan liian IHANA peitto tuosta tulee ;)! Mitkä värit!

  Meillä olis Ukolle uuden pyörän hankinta edessä, saisi vaan nyt ostetuksi! Jännittää vaan, että mitenkähän lähtee, kun aiemmin ollut ihan pieni pyörä appareilla ja nyt olis tarkoitus ostaa isompi johon ei varmaankaan saa appareita :(. Vai pitäiskö sitä osaa sit pienempi, hm? Ukolla on kyllä hyvä tasapaino eikä kovin pelokas. Hankalaa. On se ihana, kun oppii uusia taitoja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!

   Mä ostaisin sen isomman ja sillä harjoiteltaisiin, jos vain Ukko siihen itse on valmis. Aika nopeasti se tuntuu loksahtavan tuo ajamisen taito kohilleen tuollaisilla uskaliailla lapsilla. :)

   Poista
 6. HEI, löysin kauniiseen blogiisi ja liityin lukijaksesi :)
  Upean näköinen peitto tulossa.
  Ja hienoa oppia uusia taitoja pyöräillen.
  Minkä ikäisenä teillä on opittu pyöräilemään? Meillä tyttö tayttää pian 6 ja on todella arka pyörän kanssa viellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna ja tervetuloa lukijakseni!

   Meillä Ada oppi ajamaan vähän alle kolmivuotiaana, Airi oppi vähän alle viisvuotiaana ja Alva nyt vähän reilu viis. Mutta meidän tytöt on tosi rohkeita ja liikkuvaisia. Siskoni tyttö täyttää kesällä 7 eikä vielä aja ilman appareita. On hyvin arka uskaltamaan. Tarkoitus olisi tänä kesänä kannustaa häntäkin ajamaan ilman apupyöriä.

   Kyllä teilläkin opitaan ajallaan, nämä kun on sellaisia juttuja, joissa täytyy mennä lapsentahtisesti. Eikä kenenkään tarvitse osata ajaa pyörällä tietynikäisenä. Sinunkin tyttösi on varmasti todella hyvä monissa muissa asioissa. :)

   Poista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3