keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Onnistuminen

Eilen, todella pitkästä aikaa, tuli tunne, että nyt on pakko saada ommella jotain. Jonkin aikaa kaavoja ja lehtiä selailtuani päätin tarttua härkää sarvista. Nimittäin olen jo pitkään hautunut mielessäni ajatusta bodyn ompelemisesta. Pelkkä ajatuskin haarusten ompelemisesta ja neppareiden kiinnittämisestä on tuntunut kamalan vaikealta. Mutta pikku hiljaa lähdin sitä tekemään, askel kerrallaan. Päätin murehtia vaikeita kohtia vasta sitten kun tulevat vastaan. Ja kangaskin oli omista kätköistä löytynyttä vanhaa eikä mitään juuri tätä tilannetta varten ostettua. Joten jos ei onnistu, ei harmita, vaikka menisi roskikseen. Mutta kuinkas kävikään! Sehän onnistui. Ja hattukin tuli vielä kaveriksi. :)

Ei tuo nyt mikään priima ole, eikä kovin läheistä tutkailua kestä, mutta olen ihan tyytyväinen, noin niin kuin ensimmäiseksi bodyksi. Neppareiden kiinnittämistä täytyy vielä harjoitella. Niin hyvä kuitenkin, että käyttöön päätyi eikä sinne roskikseen. ;)

Illalla tästä innostuneena tekaisin vielä toisenkin. Tällekin voisi tehdä jonkinlaisen hatun kaveriksi. Ihanaa huomata, että pitkästä aikaa ompeleminen on kivaa!

12 kommenttia:

 1. Kivan raikkaat bodyt. Mukavaa kuulla, että ompeleminen taas maistuu. "Pikkumallikin" on kyllä super söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa tosiaan, että ompeleminen on pitkästä aikaa kivaa. Ehkä se johtuu siitä, että on uusia haasteita eikä ainaista mekkojen ompelua. ;)

   Poista
 2. Voi elämä, mä en kestä. Ensin sä vedät lapsille temppuradat ja taiot herkut ja ompelet parit bodyt päälle. Supermama!

  Mä viheltelen täällä ja mietin kuumeisesti että missä, edes yhdessä jutussa, mä olisin supermama. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole! Ihan oikeesti.

   Ja kuten aiemminkin puhuttiin, kaikki on hyviä jossain. Niin sinäkin, Ninaseni!

   Halit!

   Poista
 3. Sä olet kyllä niin hurjan taitava ja monipuolinen taitaja :)! W A U!!

  Ja voi tuota pikkumallia...niin suussasulavan suloinen ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Aina välillä tulee tällaisia puuskia että zombaillaan joka suuntaan. Toisinaan taas pötkötellään sohvalla tekemättä mitään. :D

   Poista
 4. Ihanat bodyt! Kyllä olet taitava ja hauskan näköiset vappujuhlatkii olit järjestäny :) On ihana lukea siun tekemisiä, niistä saa lisää virtaa ja ideoita itellekii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Kiva kuulla, että saat inspiraatiota blogistani. :)

   Poista
 5. Ihana tyyppi just kivoissa asuissaan! :) Löysinpä mukavan ja raikkaan blogin, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Teija! Ja kiitos, onhan se aikas ihana tyyppi tosiaan! :)

   Poista
 6. Tänne poikenneena ja lukijaksi jääneenä.
  Ilona

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3