torstai 12. toukokuuta 2011

Kypros, Ayia Napa 2.5.-9.5.2011 osa III

Hotellin pihassa, aivan terassimme vieressä oli kaunis puu, jonka oksat olivat sopivasti matalalla ja vaakatasossa, että niissä oli kiva kiipeillä. Minä näin puussa heti mahdollisuuden ottaa kivoja kuvia tytöistä, mahdollisesti jopa tauluksi seinälle. Monta mukavaa otosta sainkin. Tässä niistä muutama. Yhteen olen minäkin eksynyt mukaan...


Yhtenä päivänä kävimme huvipuistossa, joka sijaitsi ihan Ayia Napan keskustassa. Kymmenellä eurolla sai 12 polettia, joilla pääsi laitteisiin. Yhteen laitteeseen käytettiin laitteesta riippuen 1-3 polettia. Ruuhkista ei ollut tietoakaan, joten saimme kiertää rauhassa laitteesta toiseen (toisin kuin Linnanmäellä). Karuselli ja mopoajelu olivat kova sana. :D Maailmanpyörästä näkyi huikeat maisemat; silmänkantamattomiin merelle ja toisella puolella kaunis valkoinen Ayia Napan kylä.Sunnuntaina pakattiin laukku täyteen evästä ja lähdimme rannalle äitienpäiväpiknikille. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmitti mukavasti. Merivesi oli suolaista ja lämmintä ja aallot löivät hauskasti rantaan, kun vain lillui vedessä ja odotti. Voiko elämä enää ihanampaa ollakaan?Tähän päättyivät lomapostaukset tällä erää. Olenkin saanut tunnustuksia muutamastakin blogista, palailen seuraavaksi niissä merkeissä. Kiitos kaikille tunnustusten antaneille, olen todella otettu. :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo kuvat, jotka on otettu puussa <3 Niistä tosiaan on tauluksi vaikka jokaisesta, ovat niin onnistuneita! Mä huolisin jostain kivasta kuvasta ison canvas-taulun, mutta en ole saanut aikaiseksi teettää.

  Tuo meri on niin upean näköinen ja kuvissa aistittavissa juurikin tuo 'voiko elämä enää ihanampaa ollakaan'.

  VastaaPoista
 2. Terhi: mä kans ihastuin heti ajatukseen tytöistä puussa ja ajattelin, että teettäisin jokaisen oman huoneen seinälle taulun jostain kuvasta. Mulla itselläni on suurennettu valokuva äitistä ja musta puussa jossain päin Norjaa kun mä olen 9v. Se on ihan mun lempparilapsuuskuva. <3 Meri on jotenkin rauhoittava, sitä on kiva katsella, kun se välkehtii auringonpaisteessa. Onneksi reissuista jää muistot, joihin voi palata. Arki kun ei mene aina niin 'voiko elämä enää ihanampaa ollakaan' -fiiliksellä. nimim. siivoushullu, joka siivoaa nyt, ettei koko viikonloppua sitten tarvitsisi :)

  VastaaPoista
 3. Näiden kuvien myötä ihastuin jo paikkaan ja voisin lähteä vaikka heti sinne jos olisi mahdollista, aivan upeita kuvia ja ihania tyttöjä sinulla:)

  VastaaPoista
 4. Ihana nähdä lisää kuvia :)! Puu-kuvat todellakin hienoja! Ja idea teettää canvastaulut on loistava!!

  Merikuvat saavat todellakin haikailemaan matkasta...Upeita :)!

  Haliterkuin Minna :)

  VastaaPoista
 5. Hanna: kiitos! Kyllähän paikka oli todella kaunis ja tärkein toteutui eli akkujen lataaminen. :)

  Minna: mäkin tykkään noista puu-kuvista tosi paljon. <3 Halit takas!

  VastaaPoista
 6. Uusi lukija tuli ihailemaan ihanaa blogiasi:) Ihania kuvia tytöistä! Ovatko he kolmosia vai kaksi heistä kaksosia vai muutoin vain niin saman ikäisen näköisiä?:) Anteeksi uteluni, mutta kun itselläni on 2-vuotiaat kaksostytöt, niin siksipä kiinnostaa:)

  VastaaPoista
 7. Syysunelma: tervetuloa joukkoon! Ja kiitos mieltä lämmittävistä sanoistasi. <3 Kyllä saa udella. :) Tytöt on kaikki eri aikaan syntyneet, Alvalla (nuorin) ja Airilla (vanhin) on ikäeroa 3v4kk ja siinä välissä siis vielä Ada, joka oli Alvan syntyessä 1,5v. Tuota muuten kysytään meiltä aika usein, sillä Airi ja Ada on melkein samanpituiset eikä Alvakaan kovin kaukana siinä tule.

  VastaaPoista
 8. Ihanan iloisia ja lämpimiä matkakuvia tässä ja edellisissä postauksissa :)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3