sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sunnuntaipuuhia

Nopeasti on vierähtänyt tämäkin viikko! Kuusipäiväinen työviikko takana ja tänään aamulla olisi saanut nukkua pidempään, mutta mepä herättiin Adan kanssa seitsemältä siihen, kun ihana aurinko pilkisteli ikkunasta ja tervehti meitä lämmöllään. Koska nukkumisesta ei sen jälkeen tullut enää mitään, niin aloitinpa sitten viikkosiivouksen. Nyt on taas mukavaa, kun on siistiä ja puhdasta. :)

Sitten oli kesäkukkien istuttamisen vuoro. Ada auttoi kovasti istutushommissa. Tänä vuonna päädyin vaaleanpunaisiin pelargonioihin, valkoisiin neilikoihin ja lumihiutaleamppeleihin. Kauheasti tekisi mieli laittaa joka puolelle vähän jotakin, mutta täytyy olla tarkkana, sillä tonttimme kylpee auringossa koko päivän, joten kaikki kukat eivät minun kasteluinnollani meidän pihallamme viihdy. :D Pelargonia on aina varma valinta. Terassin portaiden vieressä on edellisen asukkaan tekemä "laatikko". Olen tässä kahden vaiheilla täyttäisinkö sen mullalla ja istuttaisin siihen kukkia. Mutta toisaalta terassi on aika huonossa kunnossa ja suunnitelmissa olisi tehdä uusi terassi, mutta en tiedä toteutuuko se vielä tänä kesänä.
Vähän aikaa sitten ostin kuistillemme valkoisen puusohvan. Nyt kaivoin varastosta paperinarumaton kuistille, mutta koska se on ollut tosi kauan rullalla, niin päät nousevat ylöspäin. Hyviä vinkkejä, millä saisin maton suoraksi otetaan vastaan. Kuistille olisi myös metsästyksessä valkoinen puuarkku lasten leluille. Tietäiskö joku mistä sellaisen löytäisi? Saisi olla ihan reilunkokoinen.
Nyt täytyy mennä laittamaan tytöille ruokaa. Ollaankin Adan ja Alvan kanssa kolmistaan, kun Airi on ollut viime yön Muorilassa yökylässä ja mies on pelaamassa shakkia. Ruoan jälkeen menenkin jatkamaan erästä projektia, josta kerron mahdollisesti lisää tuonnempana. :) Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Sotkalla on edullisia valkoisia puuarkkuja http://www.sotka.fi/tuotteet.php?nimihaku=1&etsittava=arkku kurkkaapa tuolta.Ihanaa kesäistä sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkaistutuksia:) Tuo neilikka on aivan ihastuttava! Käännä matto hetkeksi toisin päin rullalle, niin oikenee:) Minäkin haaveilen juuri samanlaisesta valkoisesta puusohvasta tuonne meidän leikkimökin viereen, mutta kokeilen ensin maalata tuon meidän vanhan. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. IHana kesä teidän terassilla! Täällä vielä haaveillaan kukista.. Vähän samansuuntaiset on lajikevalinnat suunnitteilla täälläkin :)
  Valkoinen sohva vallan kutsuu istumaan - tahtois kans. Miekin tänään muistin, että ostin viime kesänä kaislamaton. Nyt tarttee enää mietiskellä, että minne sen säilöin talveksi.. Ihanaista viikonalkua jo toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Anne: kiitos vinkistä!

  Syysunelma: kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla. Jään odottamaan miten maalaushommat sohvan kanssa onnistuvat. :)

  Peppi: kiitos! Mä tykkään tosta sohvasta tosi paljon, nyt pitäisi vielä mieluiset päälliset siihen löytää. Ja se arkku sen viereen. Onnea maton metsästykseen. :) Ihanaa viikonalkua sinullekin!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3