tiistai 31. toukokuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Melkein kaikki liittyivät lukijakseni ja linkittivät arvonnan blogiinsa. Viikon aikana lukijamääräni tuplaantui! Ja kiitos aivan ihanista kommenteistanne arvontapostauksessa ja muissakin postauksissa. Ne todellakin lämmittävät sydäntäni. <3


Mutta siihen arvontaan. Mieheni toimi "onnettarena" ja ensimmäisestä kulhosta, jossa oli hattu-arvontaan osallistuneet, nousi nimi Kahden pienen tytön äiti, joka kirjoitti näin:

"Heippa olen uusilukija, tuon sulkaapiirakan postauksen ansiosta, täytyypi kokeilla. Oisi ollut hyvä jos olisin huomannut aamulla kun olisin halunnut leipoa jotain ja ei ollut munia, mut nyt on sellainenkin ohje. Kahdella arvalla mukaan hatun arvontaan, laitetaan tytölle/tytöille jemmaan :) "

 Huiviarvonnan voittaja on Villa Kajava, joka kirjoitti näin:

"Kivaa!! Ilman muuta arvonnassa mukana, koetan saada linkitetyksi arvonnan blogiini eli kolmella arvalla tässä mukana :). Toivottavasti onni suosisi ja huivia tavoittelemassa ;)...

t.Minna :) "


Onneksi olkoon voittajille! Ja kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille. Arvontoja tulee varmasti jatkossa lisää, sen verran jännää hommaa tämä oli. :D Laittakaapas sähköpostilla kaarnakallio@gmail.com yhteystietojanne, niin pääsen lähettämään voittojanne!

p.s. kuvassa näkyy tänään Adan ja Alvan päiväkodin tädeille viemät kiitoslahjat. Tytöt jäivät kahden kuukauden kesälomalle!

4 kommenttia:

 1. MItämitämitä???Voitinko mä arvonnassa? Voi iso JEEEEEEEE ;)!! En ole (varmaan) ikinä missään voittanut mitään, tämä tuntuu mielettömän hienolta :)! Lämmin Kiitos halin kera!!!

  t.Onnensa kukkuloilla oleva Minna ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Vähänx mä oon kade :) Mietin muuten, että meidän ekaluokkalainen vie jonkun samanmoisen jutun opettajalle lauantaina!

  VastaaPoista
 3. Mia: :)

  Minna: sinäpä juuri, onneksi olkoon! Ja hali!

  Terhi: Meillä Airi vie kanssa samanlaisen lauantaina opelle. :) Paitsi et Airi haluais viedä ruusun, saa nähdä löydänkö nättiä ruukkuruusua enää...

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3