keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Helsingissä

Kiitos kaikille edellisen postauksen onnittelijoille!

Me oltiin tänään Adan kanssa kahdestaan Helsingissä. Eka mentiin aamulla Lauttasaareen ostamaan ensi kevääksi uusia vaatteita Muorin kaupalle ja sitten keskustaan pyörimään. Tuettiin ekaksi paria ruotsalaista vaateketjua. Toisesta hieman alusvaatteita lapsille ja toisesta löysin itselleni mammavaatteita tulevaisuuden varalle ja Ada osti nukelleen sukat, takin ja housut.

Ada Aleksanterinkadulla.

Sitten käytiin käsintehtyjen saippuoiden kaupassa. Nykissä ihastuin käsintehtyihin saippuoihin ja oli iloinen yllätys huomata Citykäytävällä Lush-niminen saippuakauppa. Ada valitsi meille yhtä palasaippuaa ja kylpyvaahtoa tytöille. Myyjä oli erittäin palvelualtis ja tiesi asiansa. Ja tuoksu kaupassa oli huumaava!


Viimeisenä muttei vähäisimpänä poikettiin Arnoldsilla hakemassa tuomisia kotiin.


Kotimatkalla ajettiin vielä Esplanadin ja Kauppatorin kautta. Ada oli innoissaan nähdessään meren ja Ruotsinlaivan. Ja tällaiselle Stadissa nuoruutensa pörränneelle tietyt asiat kuten ratikat ovat itsestäänselvyyksiä. Ada taas ihmetteli ratikkaa heti Hämeentien päässä eikä muistanut sellaista koskaan nähneensä! Pitäisi ehkä tehdä lasten kanssa kunnon turistireissu Helsinkiin. Heh!

6 kommenttia:

 1. Tuolla saippuakaupassa pitää kyllä itsekin poiketa,olen aika hulluna kaikkiin tuoksusaippuoihin :)Voi, nam mitä leivonnaisia!

  VastaaPoista
 2. Kuullostaapa kivalle päivälle:)

  VastaaPoista
 3. Minä taas vierastin Lushia pitkään juuri sen todella voimakkaan tuoksun takia, joka tulee pitkälle ulos asti, ottaa minua nokkaan, mutta kun kerran uskaltauduin sisälle, oli se ihana paratiisi.

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä ollut kiva päivä, laatuaikaa kaksin :) Miten mä oonkin kuvitellut, että te ASUTTE Helsingissä..

  VastaaPoista
 5. Marika: kannattaa kyllä poiketa. :) Arnoldsin donitsit on niiiin hyviä!

  Hanna: oli kyllä kiva viettää aikaa välillä kaksin. :)

  jarna: mäkin vierastan turhan tuoksuvia paikkoja, migreeniherkkä ihminen kun olen, mutta tuolla ei onneksi tullut mitään oireita.

  Terhi: jep, me ollaan asuttu Helsingissä 7 vuotta sitten... nykyään asutaan tunnin ajomatkan päässä enkä edes muista koska viimeksi olen käynyt Stadissa!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä teillä oli kiva päivä Helsingissä:) Meidän lapsillekin ratikka on suuri nähtävyys aina:)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3