perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kampaajalla

Meidän Alvalla on aina ollut vahva ja pitkä, luonnonkihara tukka. Alva syntyi käytännössä jo valmis polkkatukka päässään. Alvan hiukset on aina saaneet ihastusta osakseen, eikä suotta, kauniit ne ovatkin ja minusta niitä on aina ollut ihana laittaa.


Eilen illalla kun luulin lasten jo nukahtaneen ja itse touhuilin alakerrassa, tuli Alva kertomaan, että hänen huoneessaan on ötökkä. Menin sitä hätistämään ja peittelemään Alvan uudestaan unille. Sitten huomasin sen. Alva oli iltapuhteeksi leikannut hiuksensa. Kuulemma vahingossa, tarkoitus oli ollut leikata otsatukkaa, mutta oli kuulemma erehtynyt siitä mikä on otsatukkaa ja mikä ei. Järkytykseni oli todella suuri, varmaan normaalia suurempí tämän raskauden takia. Onneksi heti tänään päästiin kampaajalle paikkailemaan. Pituutta jäi kuitenkin sen verran, että ponnarin vielä saa, mutta onhan nuo aikamoiset verrattuna entisiin. Onneksi on luonnonkiharat niin ei epätasaisuus näy niin selvästi. Mutta kyllä harmittaa, vaikka ne onkin "vain" hiukset.


6 kommenttia:

 1. Voi ei, koko Alva näyttää ihan aneemiselta! Se on varmaan kiva jos vaikka pitää kiinni =D Siis tota uutta tukkaa. Ei se varmaan toista kertaa leikkaa ite!

  VastaaPoista
 2. Eiiii. Voi toista! Varmaan lopulta säikähti sit itsekin. Onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara :) Kivaa viikonloppua ja onnea eilisen kihlapäivän johdosta, kiva ylläri mieheltäsi!

  VastaaPoista
 3. Voi kääk! No pittää vaan ajatella että onneksi tosiaan ovat uusiutuva luonnonvara...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voinenä!! Jälkeen päin voi naurattaa, mutta ihan varmasti lievä järkytys ensin. Onneksi ei ihan muliksi mennyt. Taitaa kaikki pikkuneidit kokeilla tuota hiustenleikkausta jossain vaiheessa. T. nimim. itsekin hiuksensa pienenä parturoinut :)

  VastaaPoista
 5. Onneksi ne kasvaa =) Ihanan paksut hiukset!
  Meidän Alisa leikkasi joskus 5-6-vuotiaana otsatukkansa puolen sentin mittaiseksi, aivan järkyttäväksi =D
  (Ja oon itsekin tainnut joskus muksuna leikata hiukseni, olin muutenkin aika haka saksien kanssa, yhdestä hameestakin leikkasin kaikki pallot pois =D)

  VastaaPoista
 6. Tätä minäkin kauhulla odotan... Meidän tytöllä on myös aina ollut pitkä tukka ja vaikka olen pariin otteeseen lyhentänytkin, niin taas on melkein peppuun.

  Olisin kyllä itsekin järkyttynyt moisesta pahemman kerran, ihan ilman raskaushormonejakin! MUTTA, pakko sanoa ettei tuo tukka kampaajan jäljiltä näitä lainkaan pahalta - aika trendikkäältä itse asiassa! :-)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3