perjantai 29. heinäkuuta 2011

Minymo winter 2011

Minymon talven pitäisi saapua jälleenmyyjille piakkoin. Tiedän, että tytöillekin on ruutukuosia lilansävyisenä ainakin haalarina ja housuna, kuvissa en nähnyt ollenkaan kyseistä kuosia. Mitäs mieltä olette tulevan talven mallistosta?
7 kommenttia:

 1. blogissani on sinulle jotain :)

  olipas viilentävää katsoa noita talvikuvia tässä kuumuudessa :)

  VastaaPoista
 2. Aika kivoilta kyllä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Hitsit nuohan näyttää kivoilta! Ja hitsit osa II - meidän tytöt alkaa olla yli-ikäisiä kaikkiin ihaniin vaatteisiin, niisk. Ehkä nuo tähtitakit voisivat vielä kelpuuttaa ensi talveksi...

  Olitteko siis torstaina Särkässä? Hitsit osa III - meidän muu perhe pyöri laitteissa koko perjantain, meikäläisen potiessa näitä poskionteloitaan...

  VastaaPoista
 4. satsuma: juu kiitos, huomasin. :)

  Marika: niin mustakin. :)

  Marja: mäkin tykkään! :) Kyllä meillä Airikin vielä tykkää näistä. Airille varmaan kotiutuu Lennen tummanlila yksvärinen takki ja Minymon lilaruudulliset housut, joita ei näissä kuvissa näy. Minymon ulkovaatteethan tehdään kokoonn 152 asti ja ovat mun mielestä malliltaankin sellaisia, että menevät isommillekin. Mm. housut on lasketteluunkin sopivat. Ja juu, torstaina oltiin Särkänniemessä. Ihan ex tempore -lähdettiin aamulla ja tultiin takas illalla. Ens kesänä voitais suunnitella treffit samalle reissulle! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Onpas hassua katsoa tällaisia kuvia tähän aikaan vuodesta :) Vaikka niinhän se on, että talvivaatteet tulee kauppoihin ihan just ja nopeat syövät hitaat. Vaikka itsekin oon alalla, niin en yhtään osaa vielä tässä kesän lopussa miettiä talvivaatetusta.

  VastaaPoista
 6. Kiva katsoa talvikuvia kun ulkona on +25 :)

  P.S Blogissani on sinulle jotain

  VastaaPoista
 7. Terhi: juu hassuahan se on, mutta kumma kyllä mä tykkään, kun syys -ja talvivaatteet alkavat tulla ja on meille jo eka talvihaalarikin kotiutunut, Cupcakelta tosin. ;)

  Mia: näinhän se on, mutta nopeat syövät hitaat, jos mielii saada jonkun tietyn kuosin.. kiitos, tulenpas kurkkaamaan!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3