lauantai 22. lokakuuta 2011

Lauantaina

Tänään tehtiin pitkästä aikaa tyttöjen toiveesta perunamuusia ja lihapullia. Mä en pyöritellyt yhtään lihapullaa vaan tein taikinan ja Ada ja Alva pyörittelivät hienosti koko ison taikinan. Sillä välin mä tein perunamuusia.
Ruokailun jälkeen olikin kiva ottaa jälkkäriksi irtokarkkeja ja mennä sohvalle pötköttämään. Eilisilta meni mulla vähän myöhäksi kun olin hyvän ystäväni luona parantamassa maailmaa. Ihana ystäväni ottaa ilolla ja kovin otettuna vastaan tulevan poikamme sylikummin tehtävän. <3

***

Muutama viikko sitten sain vihdoin maalattua ruokailutilan tuolit ja pöydän uudestaan. Maalit ovat olleet jo kesästä autotallissa odottamassa. Tämä meidän ruokailuryhmähän on aikanaan Ikeasta ostettu antiikkipetsin värisenä. Kolmisen vuotta sitten kyllästyin, että kotonamme kaikki oli antiikkipetsattua ja "tummaa", joten aloitin valkaisemaan kalusteita. Nämä tuolit ja pöydän hioin ja maalasin, kun ovat aivan täyspuuta enkä silloin löytänyt mieleistä suht edullista ruokailuryhmää tilalle. Ny tnämä  ovat olleet jo jonkin aikaa uudelleen maalauksen tarpeessa.Ihanaa viikonlopun jatkoa ja tervetuloa uusille lukijoille!


3 kommenttia:

 1. Raikas ruokailuryhmä! Se on jännä, miten mieli aina muuttuu niin sisustuksen kuin vaatteidenkin väreissä.
  Meilläkin K on hyvä lihapullanpyörityksessä. Ihanaa, arkista yhdessäoleilua, kun lapsetkin osallistuvat kotipuuhiin! Lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Nam,hyvää ruokaa, mukavaa viikonlopun jatkoa sinne:)

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Löysin ihanan blogisi toisen blogin kautta ihan sattumalta!

  Kivoja juttuja Sinulla täällä. Paljon onnea odotusaikaan, ihana masukuva aiemmissa postauksissa. :)

  Ja herkullinen ruokakuva, nami! Pitäiskin laittaa lapset pyörittelemään lihapullia joku päivä...

  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3