maanantai 31. lokakuuta 2011

Lokakuun viimeinen

Meillä elellään ihan tavallista arkea. Mitään ihmeellistä ei tapahdu eikä ole oikeen mitään erityistä kerrottavaakaan. Lapset oli viime viikon syyslomalla, osan ajasta reissussa isän kanssa. Minä paiskin töitä, joita on muuten enää neljä viikkoa jäljellä! Hurjaa!

Viime viikolla kävin sokerirasituksessa ja arvot olivat erinomaiset. Elimistöni sietää siis todistetusti hyvin sokeria. Ilouutinen tällaiselle suklaahiirelle. :DTai no, kyllähän meillä vähän tapahtuu. Vanhempani muuttavat tänään 250 metrin päähän meistä! Ja voi, miten aikuinen ihminen voikaan olla innoissaan vanhempiensa muutosta, lapsista puhumattakaan. Ja minusta on ihana seurata sivusta kuinka onnellisia vanhempani ovat uudesta talostaan. <3 Kyllä se elämä osaa yllättää, vuosi sitten en olisi uskonut, että tällaisia asioita tapahtuu. Että me asumme unelmiemme omakotitalossa, vanhempani miltei naapureinamme ja että meille on vielä pieni poikakin tulossa! Voi, onnea. <3

4 kommenttia:

 1. Vai ei teillä tapahdu mitään. Tapahtuu. Paljon. Ihania asioita <3 Kunpa meillekin tapahtuisi tuollaista. Tai no, en mä enää lapsia haluaisi, mutta uuden talon kyllä ;) Meillä asuu molempien vanhemmat 10km säteellä meistä ja olenkin monesti todennut, että se on aivan korvaamattoman hieno asia. Etenkin omasta äidistäni on mulle lapsien kanssa paljon apua. Vautsi, töitä enää noin vähän jäljellä, kylläpä aika on taas mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Mukavaa lokakuun viimeistä ja alkavaa marraskuuta!!

  VastaaPoista
 2. Voi teitä onnellisia, kun isovanhemmat ovat lähellä! Meidän lapsilla lähimpään mummolaan on matkaa 350 km, toisen ukin luo yli 600 km ja minun vanhempieni talviasumuksille (eli 9kk vuodesta) onkin sitten enemmän matkaa, Espanjassa kun asuvat.
  Onneksi asuimme lasten ollessa pieniä samalla paikkakunnalla, silloin isovanhemmista oli iso apu, mutta muutettuamme toiselle paikkakunnalle töiden perässä välimatka kasvoi - ja puhelinlaskut sen myötä. ;)

  Onnea & Iloa uuteen viikkoonne!

  VastaaPoista
 3. OI ihanuus tuota, että isovanhemmat muuttavat noin lähelle. Voi puolin ja toisin autella ja ylipäätään Nähdä!
  Meillä matkaa mummoloihin on rapiat 200km, 1-2 kertaa/kk yritetään nähdä. Joskus ollaan leikitelty ajatuksella miten erilaista olisi jos asuisivat tässä ihan lähelle. Ootte kyllä onnekkaita! Voikos hienommin vuoden pimein kuukausi alkaa :)!!

  VastaaPoista
 4. Oi mahtavuutta! Nyt on todellakin elämä mallillaan.

  Mukavia viimeisiä työviikkoja ja hyvää vointia!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3