lauantai 5. marraskuuta 2011

Halloween-juhlat

Vietimme eilen illalla Halloween-juhlia. Koska Ada "muutti" Alvan kanssa samaan huoneeseen n. kuukausi sitten, on Adan vanha huone tällä hetkellä suht tyhjänä. Siitä tulee sitten vauvan huone jossain välissä. Siitä sainkin idean tehdä siihen huoneeseen hirviöhuoneen, jossa voi vierailla juhlien aikana. Nämä kuvat eivät millään tavalla tee oikeutta huoneelle, sillä jouduin ottamaan kuvat salaman kanssa. Huone oli vuorattu jätesäkeillä ja siellä paloi tuikkuja ja erivärisiä vilkkuvia led-valoja. Hirviöhuone oli kyllä juhlien hitti!


Tarjoilut olivat juuri niin karmivia kuin juhlien luonteeseen kuuluukin :DJuhlissa nähtiin mm.noitia, muumioita ja kissoja. Illan päätteeksi valittiin äänestämällä päivän paras asu ja meidän Airi sai eniten ääniä. :)
Juhlien jälkeen kävimme vielä viemässä Muorilaan "kauhutarjottimen". Oli kyllä hauskat juhlat ja oli tosi kiva keksiä kaikenlaista lasten päänmenoksi. Monta ideaa jäi vielä tällä kertaa toteuttamatta, ehkä ensi vuonna sitten...


6 kommenttia:

 1. On teidän lapsilla vaan kekseliäs, ihana ja ahkera äiti - aivan upeat juhlat oot järjestänyt! Tuo huone on mahtava!e ei olla koskaan vietetty Halloweenia. Jotenkin en toistaiseksi ole ymmärtänyt, että se näyttää rantautuneen tänne Suomeenkin ihan tosissaan.

  VastaaPoista
 2. Onpa mahtavat juhlat, aivan ihania tarjottavia!

  VastaaPoista
 3. Hienot tarjoilut ,erityisesti keksit :) Ja kivat asut lapsilla.Olitkos sinäkin pukeutunut teeman mukaan?

  VastaaPoista
 4. Oh my!!! Sä olet ihan ykkösäiti! :-D
  Mahtavat juhlat ja sä siellä mahasi kanssa järkkäillyt. Ihana olet.

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän upeat juhlat!!! Kyllä lasten kelpaa! Ja meillä myös :-) , on ollut karkki ja keppostelua, asuja ja koristeita myös. Kivaa aikuisillekin!

  VastaaPoista
 6. Vau mitkä juhlat! Taitava ja reipas olet. :)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3