lauantai 26. marraskuuta 2011

Tuoksuja ja tunnelmia

Käytiin viime sunnuntaina isäni, siskoni ja kolmen tyttelin kanssa Kärkölässä sijaitsevassa Pioni ja Piironki -liikkeessä. Siellä oli joulunavaus ja tunnelma oli todella sen mukainen! Yhtään kuvaa en muistanut sisältä ottaa, kun energia meni tyttöjen touhujen seuraamiseen ja kaiken ihanan ihmettelemiseen. Mutta tässä kuvia ulkopuolelta. Miljöö on aivan täydellinen maalaisromanttiselle sisustuskaupalle! Suosittelen ehdottomasti käymään, itsekin täytyy käydä vielä ennen Joulua. :)Alkuviikosta leivottiin tyttöjen kanssa myös tämän vuoden ekat piparit. Tällä kertaa tein taikinan Dansukkerin ohjeella ja tuli oikein maistuvaa. Teen yleensä piparitaikinan itse, koska se on mielestäni maistuvampaa ja leipoessa se ei lähde samalla lailla lohkeilemaan kuin kaupan valmistaikina.

Kyllä muuten oli ekat piparit todella maistuvia! Pikku hiljaa pääsee virittäytymään Joulun tunnelmaan, kun laittaa joulumusiikkia soimaan, ottaa vähän glögiä ja piparia!

Nyt täytyy lähteä valmistautumaan, Airilla on tänään toinen asema ja mä olen lupautunut huoltajaksi reissulle mukaan. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3