torstai 1. joulukuuta 2011

Kesälomalla

Tällä mammalla alkoikin kahden viikon kesäloma! Jiihaa! Pitäisköhän laittaa bikinit päälle ja lähteä ulos arskaa ottamaan? :D

Viimeisen työpäivän kunniaksi sain pomolta kukkalähetyksen. :)
Hirveästi olisi tekemistä, vaikka tarkoitus olisi toki vain lomailla. Tänään pitäisi viedä tavaroita kirppikselle, kun muutama viikko sitten ajattelin sen olevan hyvä idea näin loman alkajaisiksi. Samalla tulisi sitten joulusiivotkin tehtyä vähän niin kuin huomaamattaan. :D Pientä siivoilua ja joulujuttujen laitteluakin olisi tiedossa. Mies ja tytöt lähtevät lauantaina anoppilaan ja minä olen kutsunut ystäviä kylään. Tiedossa hieman syömistä, glögin juomista ja mukavaa jutustelua. Ja sunnuntaina aion yrittää nukkua pitkään, kun on siihen mahdollisuus.

Koska en ole ehtinyt laittaa kuvia adventtikyntteliköstämme, niin tässähän tämä. Virittelin valmiiseen Ib Laursenin rautaiseen adventtikehikkoon puolukanvarpuja ja kruunukynttilät, jotka koristelin peltinumeroilla.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa lomaa sitten vaan, ihan kesä kelit ei ole muttei paljon puutukkaan, nurmikotkin vaan vihertää:) Ihana kukkakimppu ja kaunis adventti kynttilä astelma.

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis kynttiläjuttu! Mukavaa iltaa huomiselle, harmi, ettei nyt sit tavata. Meille tuli ilmeisesti kaikenkukkuraksi tähän vielä korvatulehduskin kylään :( Lämmintä kesälomaa ja mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3