lauantai 14. tammikuuta 2012

Eka kerta

Sain tänään blogiystäviä ekaa kertaa kylään. Tapaamista on suunniteltu jo viime vuoden puolelta ja oli aivan ihana, että kaikki pääsivät paikalle. Kiitos teille ihanat naiset! <3 Otetaan pian uudestaan!

Tarjoiluiksi olin tehnyt kinkkupiirakkaa, karjalanpiirakoita munavoilla, banaani-suklaakakkua ja itse kehittelemääni trio-kakkua, johon alkuperäisen idean bongasin Kinuskikissan blogista.


Hassua, kuinka jokaista tapaaminen jännitti ja samanlaisia ajatuksia oltiin kukin tahoillamme pyöritelty. Mm. se keksitäänkö me mitään puhuttavaa. Hah, kyllä oli sellainen puheensorina talossa ja aika kului kuin siivillä. Ensi kerralla ei tarvitse tuollaisia miettiä. :)

Loppuilta rentoudutaan saunomalla ja katsomalla Putousta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Emännälle Lämmin ja Sydämellinen kiitos tästä tapaamisesta ja suussasulavista tarjoiluista :)!! Oli kyllä niiiiiin huippua nähdä sinut sekä monta ihanaa blogiystävää ;). Mä olen niin rinta rottingilla, kun teihin upeisiin naisiin tutustunut ja uskaltanen sanoa, ystäviksi saanut :). Kiitos vielä emännälle ja otahan iisisti! Kuulumisiin :)!

  Haliterkuin Minna :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, kätevä emäntä! Ihanaa porukkaa kaikki ja ei tosiaan hiljaista hetkeä tullut... :-D

  Ja voin kertoa... tuo trio-kakku oli U-S-K-O-M-A-T-O-N! Onneksi ei asuta lähempänä, voisin löytyä ihan liian usein teidän keittiöstä norkoomasta!

  VastaaPoista
 3. Tarjoilut näyttää herkullisilta ja tapaaminen kivalle, varmasti teillä on ollut kiva päivä:)Trio kakun ohjetta sitten vaan tänne.

  VastaaPoista
 4. Täältä myös lämmin ja iso kiitos viimeisestä! Olipa huippukiva tapaaminen, kiitos kun jaksoit sen järkätä.

  Mä vähän ajelin uusia reittejä kotiin (mm. 32 km pilkko pimeää tietä ilman että tiesin tarkalleen että mihin se johtaa...). Mutta hymyilin vaan, oli niin kiva tavata teidät kaikki, ihanat naiset.

  W:kin totesi että lisää tällaisia treffejä kun vaimo tulee niin onnellisena ja hyväntuulisena takaisin. :)

  Teillä on todella kaunis koti!

  VastaaPoista
 5. Kiitos myös mun (tai meidän) puolesta!! Oli ihana tavata teitä kaikkia <3 Tarjoilut oli uskomattomat ja seura ihan huippua! Ja teillä niin kaunis koti! Tunnustan, että mäkin ajelin hieman uusia reittejä. Osasin teiltä kyllä sinne isommalle tielle, mutta siitä sit olisin voinu nopeammallekin tielle mennä. No, menihän se noinkin ;)

  VastaaPoista
 6. Minna: kiitos itsellesi, ystävä hyvä! <3 Minäkin täällä hymyillen eilistä muistelen. :)

  Jassu: kiitos, oli ihana kun tulit! Onneksi meillä ei ihan arkena kuitenkaan tällaiset tarjoilut ole. :D

  Hanna: päivä oli oikein mukava. :) Täytyy ensin muokata tuo ohje ymmärrettävään muotoon, jotta sen voi julkaista. ;)

  Nina: kiitos itsellesi! Mulla on vähän samanlainen fiilis, vieläkin hymyilyttää, kun eilistä ajattelee. :) Hyvä, että olet löytänyt kuitenkin kotiin saakka! Juu ehdottomasti järjestetään treffejä lisää, sen verran hyvällä tuulella täälläkin on oltu! <3

  Terhi: oli kyllä tosi huippua tavata! Hyvä, että pääsitte turvallisesti kotiin, vaikka uusia reittejä ajelitkin. :) Kiitos viimeisestä ja seuraavaa tapaamista odotellessa! <3

  VastaaPoista
 7. Mun piti vielä tehdä comeback, nimittäin: Laitatan Heini-kiltti ohjetta tuohon suussasulavaan hyydykekakkuun!? Please :)!

  Täällä ihan hassun näköisenä koko päivän ollut, kun hyvillä mielein eilistä muistellut ;).. Ja kiitos inspiraatiosta, koettanut järjestellä huoneita ja miettinyt, miten voisi "parantaa" järjestystä :). NIin ihana koti teillä!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3