tiistai 10. tammikuuta 2012

Pienille ihmisille

Sain tänään pienen ihmisen kylään. Ystäväni tuli kaksikuisen tyttärensä kanssa viettämään mukavaa aamupäivää meille. <3 Voi miten olinkaan unohtanut kuinka pieni voi pieni olla. Toivottavasti alkaa pikku hiljaa muistumaan tuo vauvanhoito mieleen, muuten taidamme olla pulassa. :D

Arkeen palattuamme mulla on päivät aikaa touhuta ihan mitä vaan, joten olen aika paljon istunut lempinojatuolissani ja neulonut. Tälle ystävän tytölle tein keränlopusta villasukat, niitä tarvitaan aina. Omalle vauvalle sain vihdoin päätökseen erään pidempiaikaisen projektin, nimittäin tuon vihreän neuletakin. Vauvanhuonettakin ollaan laiteltu valmiiksi.Raskaudessa ei mitään uutta. Tuntuu, että vauva olisi laskeutunut vähäsen, kun liikkuminen on entistä hankalampaa ja paineen tunne alhaalla on kova. Huomenna olisi taas neuvola, eiköhän sielläkin kaikki ole edelleen kunnossa. Viime viikolla koin henkisellä tasolla aikamoisia alamäkiä ajatellessani, että matka on vielä pitkä. Nyt on tällä viikolla ollut parempi fiilis sen suhteen. En koko ajan ajattele, miksei tämä lapsi voi syntyä jo. Tällä viikolla on myös mukavasti muuta ohjelmaa, joten ei niin kovin ehdikään märehtiä koko aikaa. Kyllä hän tulee sitten, kun on hänen syntymäpäivä. :) Jännä viikonloppu tiedossa, saan lauantaina kylään ihania naisia ja muutaman lapsenkin. Mutta siitä enemmän kenties myöhemmin. :)5 kommenttia:

 1. Minä taisinkin viimeksi eilen miettiä, että onkohan sinulle tullut jo lähtö synnyttämään, kun muistelin että laskettuaika olisi ollut jo alkukuusta, mutta väärin muistin :)

  Hienolta näyttää tuo vauvanhuone. Pisti heti silmään tuo Mamas & Papas peitto, niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihania neulomuksia ja kaunis huone, mukavia ja leppoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista, ihana pienen pojan huone :)

  VastaaPoista
 4. Ihania neulomuksia ja suloinen huone - kiva nähdä se pian livenä ;) Mukavaa viikkoa, pian on lauantai, huiiiii.

  VastaaPoista
 5. No nyt muakin alkoi jännittää. :)

  Sekin, että koskakohan lähdet synnyttämään!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3