sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikonloppuna

Sain torstai-iltana kauhean siivousinnon! Aloitin viikkosiivouksen jo silloin. Jatkoin perjantaiaamuna ennen töihin lähtöä ja sitten illalla loppusilaus. Ruokakaupassakin ehdin vielä perjantai-iltana käydä! Siitä olikin hyvä aloittaa viikonloppu. :) Tähän viikonloppuun kuului ompelua, hyvän ruoanlaittoa, euroviisuja, päiväunia (!) ja jääkiekkoa. Kohta pääseekin jännäämään finaalimatsia!

Lomamme aikana kaikki aiemmin tekemäni kesähatut olivat myyty, joten tänä viikonloppuna ompelukone on laulanut oikein urakalla. Tällaisia syntyi tällä kertaa.






Nämä kappaleet löytyvät siis huomisaamusta alkaen Järvenpään Bobosta. Mutta tilauksesta teen näitä tai ihan millaisia kukin haluaa.

Tänään tein ruoaksi lihapullia ja perunamuusia, lasten toiveesta. Mun lihapulliin kuuluu paljon sipulia ja paljon valkosipulia.


Jälkiruoaksi herkuteltiin tällä monessa blogissa kovasti kehuja keränneella mansikkaisella valkosuklaatortulla. Ohjeen löydät täältä. Kannattaa kokeilla! Oli tosi simppeli tehdä, kun raaka-aineitakaan ei hirveästi ollut. Ja vei kyllä kielen mennessään! Lapset sanoivat, että äitin pitää tehdä sitä huomenna uudestaan... :D



Nyt täytyy ruveta jännäämään kuinka Suomipoikien käy! Toivottavasti pian huudetaan: Ihanaa Leijonat, Ihanaa!

p.s. koitan seuraavassa postauksessa tarttua saamiini tunnustuksiin, anteeksi kun kestää!

EDIT: IHANAA LEIJONAT, IHANAA!!! MAHTAVA OTTELU, KIITOS SUOMIPOJAT!!!

6 kommenttia:

  1. Haaa, sä siis teit tuota torttua :) Niiiin herkullista :p Mä tässä sivusilmällä katson peliä, kun en uskalla kokoaikaisesti - jänskättää.. Hei, mua kiinnostaisi tuollainen hattu nro 2 eli vaaleanpunaista pikkukukkaa ja toiselta puolelta ruusua.

    VastaaPoista
  2. Terhi: pakkohan se oli tehdä. Ja kyllä oli hyvää! :D Laitatko sähköpostia kaarnakallio@gmail.com, niin sovitaan yksityiskohdista hatun suhteen, kiva juttu!

    Piti tulla käymään koneella, kun ruotsalaiset pyörittää... hirvittää.. X/

    VastaaPoista
  3. Saisikohan tollaisen innostuksen tännekin! Siivousta, ompelua ja leivontaa. Tulee melkein hiki kun vain ajattelee :)

    Viikonlopun saldo oli 7 koneellista pyykkiä, eli olihan siinäkin jo! :)

    Iloista viikon alkua ja onnea tosiaan Suomen pojille :)

    VastaaPoista
  4. Emilia: Nuo virtapiikit tuppaavat ainakin täällä meillä olemaan aika nopeasti ohi meneviä. Koti näyttää pikku hiljaa taas olevan siivouksen tarpeessa, blaah. Aikamoinen pyykkäysurakka sullakin ollut, huh huh! Iloa viikkoon sinullekin!

    VastaaPoista
  5. Eikös ollutkin hyvää kakkua :P ja todellakin helppoa tehdä - pakko olla jos mäkin onnistun ;)

    Minua kiinnostaisi niinikään tuo samainen hattu mikä Terhiäkin :) Pitää vaan ensin tarkistaa meidän neideiltä suostuvatko moisia käyttämään.. niistä kun ei ikinä tiedä. Nyt on lippiskausi (huoh!)...

    VastaaPoista
  6. Marja: kakku todellakin oli hyvää ja helppo tehdä. :)

    Kyllähän joka naisella täytyy lierihattu olla. :D Mikäli kiinnostusta löytyy, niin laita sähköpostia kaarnakallio@gmail.com

    Kiva kun liityit lukijaksi. <3

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3