torstai 22. syyskuuta 2011

Hunningolla...

Tämä blogi on nyt viime aikoina ollut tosi pahasti hunningolla. Täällä tapahtuu niin paljon kaikenlaista in real life, joten tuntuu, etten oikeasti ole omaani enkä toistenkaan blogeihin ehtinyt. Hyvä kun sähköpostit ehtii välillä vilasta. :D 

Meillä puhaltaa kodinhoitohuoneessa muutoksen tuulet. Kodinhoitohuoneemme on ihan hyvänkokoinen, neliöissä mitattuna. Mutta huoneella on leveyttä vain kolmisen metriä jos sitäkään, mutta pituutta taas on vaikka kuinka monta metriä. Pyykkiä pesen paljon, joten meillä on aina pyykinkuivausteline keskellä kodinhoitohuoneen lattiaa ja se taas mahtuu siihen juuri ja juuri, kun molemmilla puolilla tuolla kolmen metrin leveydellä on kaappeja. Eli meillä on aina ahdasta kodinhoitohuoneessa. Nyt päädyimme ottamaan yhden korkean kaksiovisen kaapin pois ja ostimme siihen tilalle kuivauskaapin samalla kun uusimme kuivausrumpumme. En ole vanhassa kuivausrummussa viitsinyt kovasti vaatteita kuivatella, kun on ollut jotenkin sellainen fiilis, että se kuluttaa niitä. Nyt tuleva uusi rumpu on jotain uutta lämpöpumpputeknologiaa, jonka pitäisi olla hellävarainen vaatteille ja sähkölaskulle. :D Ja kuivauskaapissahan voi kuivattaa ilman tuota rummutusta. Koneiden on määrä saapua tänään. Nyt onkin viimeinen viikko mennyt kodinhoitohuoneen kaappeja siivotessa ja tavaroita uudelleen järjestellessä ja suunnitellessa. Toivotaan, että mulla olisi lähiaikoina kuvia näyttää siististä, hyvin organisoidusta kodinhoitohuoneesta. :D Nyt sen sijaan kuvia uusista Greengateistani. Nämä on niin ihania!




Olen saanut monta ihanaa tunnustusta monelta blogin pitäjältä! Kiitos niistä kovasti! Yritän palata niihin mahdollisimman pian (ellei kodinhoitohuoneen uudet koneet imaise mua mennessään :D).

Iloista loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Oi jukrat miten kivoja uutisia, varsinkin tuo pieni poika:) siellä masussa!!!

    Ja kylläpäs ovat nuo gg:t tosi herkullisen näköisiä!!

    Sama muuten täällä, ei ole hirveesti ehtinyt blogeissa pyörimään ja iltaisinkin on ollut niin uupunut töitten jälkeen, että ennen kymmenen uutisia jo nukahtanut!!!

    Tsemppiä kodinhoitohuoneremppaan:)

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3