sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Sunnuntai

Aivan ihana syksyinen sunnuntai. <3

Me ollaan pesty sohvanpäälliset ja vaihdettu syksyisen ruskeita tekstiilejä olkkariin. Tosin tämä tehtiin jo eilen. Kudinkori on valmiina nojatuolini vieressä, silloin kun kori ei kulje töissä mukana. :) Alvakin nauttii kiireettömistä aamuista lastenohjelmien parissa.




Aamulla leivottiin tyttöjen kanssa sämpylöitä ja pullia. Nyt talossa vallitsee aivan ihana tuoksu. <3




Ja saatiin kylään Alvan kummitäti, hyvä ystäväni vuosien takaa. Niinhän siinä taas vierähti monta monituista tuntia kuulumisia vaihdellen. Ystävä, jonka kanssa jutut ei koskaan lopu kesken. <3

Iltatoimet hoidettu, tytöt jo sängyissään. Taidan kaivaa kutimet esille ja käpertyä hetkeksi sohvannurkkaan neulomaan ennen kuin itsekin menen yöpuulle. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko, joka onkin täynnä vaikka mitä, mm. rakenneultraa.


10 kommenttia:

  1. Kaunista on teidän olkkarissa, tosi valoisaa. Ja herkulliset leipomukset. Voisiko paremmin sunnuntaita aloittaakaan!

    VastaaPoista
  2. herkulliset leipomukset ja niin kaunista teillä kotona, mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  3. Voin miten kaunista teillä on:)
    Ihania pullia ja sämpylöitä...

    VastaaPoista
  4. Ihana viikonloppu teillä takana! Kartanon kesäpäivä näyttää houkuttelevalta! Harmi, että missasin sen. Ehkäpä joskus toiste sitten.
    Tulin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  5. Hanne: kiitos! Valoisaa todellakin, väliläl auringonpaiste oikein häiritsee, kun en oikein haluaisi olkkarin ikkunoihin sälekaihtimia laitattaa. Ja nyt on valoisa, kun revittiin juhannuksena tapetit pois ja maalattiin valkoiseksi. Nämä taitaakin olla ekat kuvat olkkarista muutoksen jälkeen, eihän siihen mennytkään kuin pari kuukautta, hih!

    Hanna: kiitos! Ja kivaa viikkoa sinnekin!

    Enkelifani: <3 kiitos kauniista sanoistasi.

    Tuire: tervetuloa! Ihana viikonloppu onkin ollut. <3 Toivottavasti pääset sitten seuraavalla kerralla! :)

    VastaaPoista
  6. Oi, jukrat, joko teillä on rakenneultran aika!!! Juurihan vasta meidän keittiön pöydän äärellä juttelimme!!! Kyllä aika menee tosiaan nopeasti!!

    Ihana olkkari!!!

    Mukavaa viikkoa teille!!!

    VastaaPoista
  7. Sanna-Riikka: sanopas muuta! Kohta se sinttikin on jo maailmassa. :D

    Kivaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  8. Hitsi, mulla on edessäni kahvikupillinen, muttei mitään kahvin kanssa - täytyy siis syödä leipomuksiasi silmillä ;) Tsemppiä, ihanaa että on jo raskaus puolessa ja rakenneultrakin ihan ovella :) Jännää.

    VastaaPoista
  9. Voi kun mä istahtaisin tuohon sohvalle :), todella houkuttelevan näköinen olkkari! Mä tykkään tuosta valkoisen ja ruskean yhdistelmästä. Kaipaisin omallekin sohvalle vaihtelua, tein aivan yltiöoptimistisen ostoksen, kun ostin silkkisiä tyynynpäällisiä :(. Täytynee säilöä niitä muutama vuosi ja löytää jostakin lapsiystävällisemmät tyynynpäälliset,köh.

    Voi nam ja ah, mä saatan tuntea tuoreiden leivonnaisten ja sämpylöiden tuoksun :)! Meillä lapset ovat pyytäneet, että leivottaisiin pullaa, jokohan sitä muistaisi ja ehtisi vaikka tulevana viikonloppuna!

    Ajatella, että olet jo puolivälissä raskautta! Mahtavaa :)!Halit!

    t.Minna

    VastaaPoista
  10. Terhi: :)

    Minna: kiitos! Ruskea on kivaa vaihtelua kesän pastellisävyjen jälkeen. Juu, en minäkään ihan heti silkkipäällisiä tänne huusholliin laittaisi. Tai sitten olisin koko ajan hermoromahduksen partaalla. :/

    Halit takas!

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3