maanantai 26. syyskuuta 2011

Syysmakuja

Syksyllä mikään ei ole parempaa kuin omenapiirakka. Suomalaisista omenoista. Tein eilen omenapiirakkaa samalla ohjeella kuin mustikkapiirakkaa. Paloittelin omenat pieniksi kuutioiksi ja ripottelin niiden joukkoon vielä puolukkaa, kanelia ja fariinisokeria. Puolukka antoi mukavan happamuuden makean fariinisokerin rinnalle. Ja piirakka tarjoiltiin tietysti vaniljavaahdon kera, jonka tein ihan flora vispiä sekoittamalla ja laittamalla aitoa vaniljasokeria joukkoon.

Muuten viikonloppu meni auttaessa ystävää muutossa, pyykkiä pesemällä ja rakennekynsiä tekemällä. :) Parin vuoden tauon jälkeen ostin kynsientekomatskut ja olen huomannut, että niiden tekeminen on taas tosi kivaa. Ainoa asia, jota ehkä välillä kosmetologin työstä kaipaan.

***

Raskaudessa kaikki on edennyt hyvin. Olen voinut todella hyvin ja hemoglobiinikin oli lähtenyt rautalisällä nousuun, joten väsymyskin on väistynyt. Sintti on todella vilkas tapaus, potkii melkein aina kun minä vain pysähdin hetkeksi johonkin. En muistanutkaan kuinka mukavaa aikaa tämä keskiraskaus on. :)

Nyt täytyy lähteä töihin. Mukavaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3