torstai 8. syyskuuta 2011

UltrakuulumisiaOltiin tänään aamulla rakenneultrassa. Ja iltapäivällä sain mieheltä kukkia ja suklaata. Arvaattekos miksi ruusuja on tuollainen määrä ja tuon värisiä?


Kyllä, taisitte keksiä. :) Meille on tulossa pieni poika! :) Tuntuu aivan hassulta kolmen tytön jälkeen ajatella, että minusta tulee myös pojan äiti. Mutta samalla tuntuu myös, että nyt olen siihen hommaan valmis. Vielä muutama vuosi sitten en varmaan olisi ollut. Ja siksihän meille tulee juuri nyt, juuri tämä poika. Muutenkin ultrassa oli kaikki mallillaan ja sintti vastasi täysin viikkoja. Kyllä voi ihminen olla häpi häpi!

14 kommenttia:

 1. Onnea ihanista ultrakuulumisista! <3

  VastaaPoista
 2. Ooooo - onnittelut!
  Ihanaa, että kaikki hyvin ja poika tulossa! Voi liikkis sitä miestäsi, ihana idea tuossa kukkakimpussa :-D

  Hyviä vointeja jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. Oi Onnea! Ihana ultrkuulumisia. <3

  Mä mietin että osaanko olla äiti tytölle, kahden pojan jälkeen. Hyvin tuntuu luonnistuvan sekin. :)

  VastaaPoista
 4. <3 Onnea <3 Muistan elävästi, kun meidän tyttö syntyi kahden pojan jälkeen. Kysyin sairaalassa hölmistyneenä, että mitä tälle kuuluu tehdä ;) Ihanaa, että kaikki oli rakenneultrassa mallillaan!!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuulumisia ja lämpimästi onnea :)!! Huomaavainen, ihana mies sulla, tuo kukkakimppu on kiva oivallus ja nam, mun lempparisuklaata ;)...

  Meilläkin on kolme tyttöä ja yksi poika :). Kyllä kaksi isosiskoa oli niin polleita, kun syntyi pikkuveli ;) ja myöhemmin sitten pikkuveljestä tuli pikkusiskolle isoveli.

  Lämmin rutistus!!

  t.Minna ;)

  VastaaPoista
 6. Lämpimästi onnea, olipa ihanasti ajateltu mieheltäsi, hyviä vointeja:)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa :)
  Tsemppiä vatsankasvatteluun!

  VastaaPoista
 8. Onnea paljon! Ihanaa kun saatte poikaviikarin kolmen tytön jälkeen :)

  VastaaPoista
 9. Oi, mitä viestejä! Kiitos kaikille! <3

  Vieläkin täällä hieman leijutaan pilvissä. Hartain toiveeni on kuultu. Ja tytöt olivat myös aivan onnessaan, vaikka aluksi olivatkin sitä mieltä, että meille ei voi tulla kuin tyttöjä. Alva sanoikin illalla nukkumaan mennessä, että pikkuveljestä tulee hänen paras kaverinsa. <3

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka ihania uutisia Onnea :)

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka ihania uutisia Onnea :)

  VastaaPoista
 12. Ihania uutisia. Tervetuloa poikienkin maailmaan. Sillä vaikka kuinka väitetään niin on sukupuolissa eroja. Ja rikkautta on päästä tutustumaan molempiin. Tosin ei se pojan hoito niin kovin paljon kummallisempaa vauvavaiheessa ole=)

  VastaaPoista
 13. Heippa, mun blogissa sulle tunnustus!! Hitsi, mun silmät iskeytyivät taas tuohon sun aivan mahtavaan GG-kokoelmaan - ihan kuin kaupan hylly, on niin mahtava valikoima kaikkea. Voinks mä tulla ostoksille ;)

  VastaaPoista
 14. Voi, onnea ihanasta uutisista!!
  4 tytön ja yhden pojan äitinä on aivan ihana seurata, kuin roolit tulevat jo ihan pienestä.

  Minulla on muuten sinulle jotain blogissani:)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3