perjantai 22. huhtikuuta 2011

Antti Tuisku

Oltiin siis eilen illalla Airin kanssa Antti Tuiskun konsertissa Järvenpää-talolla. Konsertti oli loppuunmyyty. Mielestäni keikka oli tosi hyvin suunniteltu ja toteutettu. Alussa oli nopeita tanssibiisejä, sitten rauhoituttiin muutaman biisin ajaksi akustisiin, hitaampiin kappaleisiin ja sitten lopuksi reviteltiin vielä tutut Hyökyaalto ja Juuret. Sitten Antti kiitti ja poistui, mutta tuli vielä vetämään kauniin Minä näen sut. Keikka kesti vajaa puoltoista tuntia, joka oli kyllä aivan passeli aika keikkailla 7-vuotiaan kanssa. Yleisö oli tosi hyvin mukana koko keikan ajan ja tunnelma oli varsinkin akustisessa osuudessa käsinkosketeltava. Airi oli innoissaan kaíkesta mitä Antti teki ja varsinkin joka kerta, kun tunnisti biisin. Keikan jälkeen jonotimme vielä Antin nimmarit ja ostettiin Airille Antti-paita. Todella onnistunut ja kiva ilta, kiitos Antti! (kuvat ei ole kovin tarkkoja, kun otin ne taskukamerallani)

5 kommenttia:

 1. Voin uskoa, että Airi nautti sekä konsertista että ajasta äidin kanssa kaksin! Me satuttiin talvella ihan vahingossa laivalle, kun siellä oli Antin show. Promenadella esiintyi ja me lapsien kanssa hytin ikkunasta katsottiin ja kuunneltiin. Sen jälkeen neljävuotias on ollut Antti-fani ;) Itse en oo Antista sen kummemmin tykännyt, mutta Hyökyaalto kolahtaa, tykkään. Ihanaa pääsiäistä teille <3

  VastaaPoista
 2. Wau - teillä on kyllä ollut aivan ihana tyttöjen-ilta!

  VastaaPoista
 3. varmasti oli tyttö ja äitikin innoissaan:) Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Terhi: mäkään en ole aiemmin Antista niin kovin välittänyt, mutta kun ostin Airille nimpparilahjaksi Antin levyn ja kuuntelin sitä pari kertaa itsekin, niin täytyy sanoa, että Antin musiikki on kyllä parantunut alkuvuosista! Hyökyaalto on hyvä ja Antin akustiset kappaleet todella koskettavia. Tykkään!

  Tarja: ilta oli ihana, nykyään kun tulee aivan liian harvoin vietettyä aikaa tyttöjen kanssa kaksin.

  VastaaPoista
 5. Hanna: kyllä me Antista tykätään, se on niin söötti! :) Mukavaa pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3