sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäispäivänä

Aamulla, kun herättiin oli pääsiäiskana käynyt munimassa munia ympäri taloa. Niitä sitten urakalla metsästettiin. Munien metsästyksen lomassa löydettiin vanha aarrekartta, jonka mukaan pääsiäispupu oli käynyt piilottamassa aarteen meidän pihalle!


Aarrearkusta löytyi jokaiselle oma Tilda-tyylinen herkkukassi. Sitten kun herkut on syöty, voi kassia käyttää käsilaukkuna. :) Nyt me lähdetään Muorilaan syömään ja nauttimaan hyvästä seurasta. Veli on tehnyt hirvipaistia ja mä olen tehnyt jälkiruoaksi pääsiäismunakakun. Sen jälkeen lapset jääkin yökylilleen ja me tullaan miehen kanssa kotiin nauttimaan olosta kahdestaan. Mies tuossa jo suunnittelikin, että voitais haravoida ja pestä ikkunat ja sitten illalla katsoa joku leffa. Saas nähdä...

6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut oikein kunnon aarteen etsintä,meillä oli munat piiloteltu sisälle:) Kauniit kassit ja kaikki, lapsilla niin kivasti samanlaiset vaatteet, mukavia pyhien jatkoja sinne!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, mikä hieno idea! Aivan mahtava :).Tytöt niin tarkkaavaisina johtolankoja siinä metsästämässä ;). Meillä meinasi tänä vuonna jäädä pääsiäispupun terveiset=munanetsintä kartan kera välistä, mutta lapset vaativat, niin pikaversion mies teki ;). Ja lapset olivat tyytyväisiä!

  Meillä huomenna tulossa ukon ja neiti Sieväsen synttärivieraita, joten tämä päivä mennyt melkein kokonaan leipoessa, kivaa :). Ei ole totta, mä tein huomiseksi just kinuskisen pääsiäismunakakun...!!

  Hauskaa iltaa teille kahdelle!

  t.MInna :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihanan aarteen tytöt löysivät! Kyllä olisi kuka tahansa tuollaisesta onnellinen - taitava, kekseliäs ja viitseliäs olet :) Tytöt karttojensa kanssa niin tohkeissaan ;) Meillä on munat munittu tänä vuonna ihan vaan sängyn alle, tyytyväisiä ovat näköjään olleet silti.

  Tuo pääsiäismunakakku kuulostaa ihan liian herkulliselle! Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 4. Niin ja vielä - miten suloiset siskokset! Miten mulla on ihan sellainen tunne, että ollaankos me tavattu! ;-)

  VastaaPoista
 5. Opsis - mitä tapahtui? Ensimmäinen viestini on kadonnut tuolta välistä?

  Ihastelin kaunista kotiasi ja tuollaista hattua voisin minäkin tilata jossain vaiheessa - tosi ihania!

  VastaaPoista
 6. Jassu: olen ennenkin huomannut, että bloggeri hävittää kommentteja jonnekin, ei ollut roskapostissakaan, kun tarkistin. :(

  Kiitos kovasti, talo on unelmiemme koti, joten voin yhtyä mielipiteeseesi. :D

  Pyöritkös Järvenpäässä, siellä mut voi tavata viitenä päivänä viikossa. ;)

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3