perjantai 22. huhtikuuta 2011

Iloista pääsiäistä!

Tänään on päivä mennyt siivoillessa ja ommellessa. Huomenna mä olen töissä, mutta sitten on taas sunnuntai ja maanantai vapaa. Sunnuntaina Airi menee kummitädilleen, Ada kummisedälleen ja Alva Muorilaan yöksi, joten meillä on vähän kahdenkeskistä aikaa. En vielä tiedä mitä tehdään, mutta eiköhän me jotain keksitä... tai sitten vaan nautitaan siitä, että saadaan olla kotona hiljaisuudessa. :)

Pidemmittä puheitta Villa Kaarnakallio toivottaa näiden kuvien myötä kaikille iloista ja aurinkoista pääsiäistä!


10 kommenttia:

 1. Voi a-pu-a, miten ihania kuvia!! Oletpa laittanut kauniisti :). Mistä nuo pilkkukynttilät ovat peräisin? Ihania!

  Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä Villa Kaarnakallioon :)!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, mukavaa kun teillä on tiedossa kahden keskistä aikaa ja lapsilla varmasti kivaa kyläilemässä, mulla kans se työpäivä huomenna, sitten kaksi vapaata, ihanaa pääsiäisen aikaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia:)
  Nauttikaa kahden keskisestä ajasta, sitä niin harvoin saa lapsiperheessä!!

  VastaaPoista
 4. Minna: kiitos, kiitos! Pilkkukynttilät on niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikeasta. :) Ja kiitos kauniista sähköpostistasi ja kehuista. Lämmitti todella mieltäni. Tämä on ensimmäinen koti meidän yhdessäoloaikana, jota voin oikeasti sanoa rakastavani ja täysin tuntevani kodikseni. <3

  Hanna: kiitos! Tytöt odottavat kovasti yökyläilyjään, on se aina yhtä jännää päästä pois kotoa. :) Ja kyllä on kiva olla välillä ihan kahdestaan.

  Mia: kiitos! Kahdenkeskinen aika on todellakin harvinaista herkkua, joten kyllä nautimme varmasti!

  VastaaPoista
 5. Moi :)! No hitsit, munhan täytyy kurvasta sit ensi viikolla ikeijaan! Nuo on ihan must ;). Voi sua ihana, musta on ihan onni että ollaan törmätty. Olispa jännä nähdä ihan livenä ;). Teidän koti on kaunis ja sydämellä laitettu! Halit!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 6. Moikka! :)

  Kauniita kuvia ja kauniita kukkasia... Tänään olen ollut vapaalla mutta nyt se sitten alkaa työputki minullakin ja vasta ensiviikon loppupuolella häämöttää seuraavat vapaat, plääh... Työniloa huomiselle ja nauttikaa yhteisestä ajasta, kun se on niin harvinaista herkkua lapsiperheessä!

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 7. Minna: se on sitten sovittu, ei muuta kuin trehvejä suunnittelemaan. :D

  Minttu: kiitos! Jaksamista sinulle työputkeen. Kyllä varmasti nautitaan yhteisestä ajasta. :)

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa pääsiäistä sinullekin :)

  VastaaPoista
 9. Tulin toivottelemaan ihanaa kahdenkeskistä pääsiäispäivää huomiselle, nauttikaa yhteisestä ajasta ja hiljaisuudesta :) Aivan ihastuttavia kuvia ja söpöt nuo pallokynttilät, täytyykin katsoa niitä seur. kerran, kun Ikeaan ajelemme. Halaus!!

  VastaaPoista
 10. Tarja: kiitos samoin!

  Terhi: kiitos kovasti! Mies tuossa suunnitteli, että haravoidaan ja pestään ikkunat ja sitten illalla katsotaan joku leffa yhdessä. :D Halaus sinnekin!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3