torstai 21. huhtikuuta 2011

Faith-Hope-Love

Prisman mainoksessa näin ihanat pellavatyynyt, joissa lukee Faith, Hope ja Love - Usko,Toivo, Rakkaus. Pitihän ne käydä töiden jälkeen hakemassa. Laitoin nämä olohuoneeseen pääsiäistyynyjen kanssa ja siirsin muut olkkarissa olleet tyynyt yläkerran aulaan.
Ja tämän isomman tyynyn teksti puhutteli todella paljon. "Faith makes things possible, Hope makes things work, Love makes things beautiful, May you have all three" Näiden sanojen myötä toivotan teille kaikille uskomattoman kaunista kiirastorstain iltaa ja pääsiäisen aikaa!

11 kommenttia:

 1. Ihania tyynyjä olet löytänyt!

  Aurinkoista ja lämpöistä pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynyt..Mun on nyt pakko vierailla Prismassa kiitti vaan :D Ihanaa pääsiäistä

  VastaaPoista
 3. Heippa! :)

  Olipa iloinen yllätys, että näin pian tavattiin ja olen tosi onnellinen, että jatkat sittenkin ja mukava, että vinkkasit minut tänne... Kauniita tyynyjä olet löytänyt ja värit sopivat loistavasti valkoisten sohvien kanssa yhteen... Iloista pääsiäisen aikaa! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 4. Juu, samanlaiset kiitokset lähetän sulle kuin Anne, että pitääkin sitten näköjään poiketa Prismaan ;) Aivan ihanat tyynyt, tuollaiset on ihan pakko saada!! Iloista pääsiäisen aikaa teidän perheelle!

  VastaaPoista
 5. Katselin tänään noita samaisia tyynynpäällisiä, mutta jätin hyllyyn kuitenkin, kun tuntuu ettei sohvalle enää mahdu kun on niin paljon tyynyjä. Eniten tykkäsin siitä pitkulaisesta missä oli paljon tekstiä. Aivan ihania ja uskomatonta, että Prismasta löytyy tuollaisia.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat tyynyt. pakko käydä katsomassa, jos täältäkin löytyis:)

  VastaaPoista
 7. Tarja: kivaa pääsiäistä teillekin!

  Anne: olepas hyvä vaan. :D Ihanaa pääsiäistä!

  Minttu: ihanaa, kun löysit tänne, minäkin olen siitä tosi onnellinen. Kato ei mua niin vain nujerreta. :) Ihanaa pääsiäisen aikaa teillekin!

  Terhi: olepas hyvä vaan sinäkin! Kyllä, nuo tyynyt oli saatava, vaikkei tarviskaan. :D Iloista pääsiäistä!

  Hanni: mulla onneksi on noita sohvia mihin näitä siirrellä, yläkerraan aulan sohvalla kun ei vielä ollut kuin pari tyynyä. Itsekin olin todella yllättynyt, että näitä tosissaan oli Prisman valikoimissa! Toinen yllättävä asia on ne Hands ja Bath -pyyhkeet.

  Mia: ei muuta kuin Prismaan vaan!

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Ihania tyynyjä, ei voi ku kehua :)
  Itsellenikin haluisin -> mistäköhän Prismasta moisia löysit? Täytyy vain toivoa, et paikallisessakin niitä vielä olisi....

  VastaaPoista
 9. Heli: Kauniita ovat, kyllä. :) Mä ostin nuo Järvenpäästä ja ainakin Jumbossa noita on ollut. Myös Sokoksesta joku kertoi löytäneensä.

  VastaaPoista
 10. Pitipä tulla vinkkaamaan että nämä tyynyt on Sokoksessa tämän kuukauden etutarjouksessa :)

  VastaaPoista
 11. Ihastuttava olohuone! Sama tekstityyny löytyy meidänkin kodista ja blogistani ;)Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3