keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

mikä löytö!

Kävin tänään töiden jälkeen pääsiäisen ruokaostoksilla, koska mä olen lauantaina töissä ja huomenna olemme Airin kanssa menossa iki-ihanan Antti Tuiskun konserttiin! Iiiikk!!!

Olen tässä jo muutaman viikon etsinyt välillä aktiivisesti ja välillä vähemmän aktiivisesti mustia kevätkenkiä. En oikein itsekään tiedä millaisia, ehkä sellaiset peruskävelykengät tai ballerinatyyppiset. Muttei kuitenkaan ballerinat eikä liian peruskengät. Ajattelin sitten tänään katsoa Prisman tarjonnan. Kokeilin taas kymmenen paria erilaisia mustia kenkiä eikä yhdetkään olleet hyvät. Olin jo lähdössä pois kenkäosastolta, kun katsahdin poistohyllyyn. Ei sielläkään mustia, mutta todella kivannäköiset rusehtavat kengät. Kokeilin ja tuntuivat tosi kivalta jalassa. Mutta niissä ei ollut hintaa ollenkaan. No ei siinä mitään, kyllä mulle ilmaiset kengät kelpaa. :D Ei vais, metsästin myyjän ja kysyin hintaa. Hän sanoi, että kun nää taitaa olla jo toissavuotista mallia, niin käviskö vaikka vitonen? Juu, tottakai käy, ei muuta kuin hinta lapulle ja kassan kautta kotiin! Ihan innoissani esittelin kenkiä kotona miehelleni, kunnes tajusin, että mulla ei ole mitään tän värisiä vaatteita! Kengät on ihanat ja superkivat jalassa, mutta kertokaas naiset, minkä kanssa mä näitä pidän?!?


(kauhea, kun meillä on taas hiekkaa eteisen lattialla)

Ostin myös keltaisia tulppaaneja pääsiäisen kunniaksi. Jostain syystä en välitä keltaisista tulppaaneista, mutta kai niitä nyt kerran keväässä voi kattella.


Ihanaa, kun liitytte joukkooni täällä Kaarnakalliossa! Minusta kun ei niin vain päästä. :D Hyvää kiirastorstaita kaikille!

5 kommenttia:

  1. No mikä löytö, nimittäin mulle tämä blogi :)! Innolla jään odottamaan lisää...SIis uskomattoman upea talo teillä!!

    Onnea uusista kengistä, on kivanäköiset! Mä löysin viime kesänä kans prismasta kengät ja niillä ihan onnissani kuljin paljon, niin hyvin istuivat jalkaani :). Ja hinta oli joku 15-19€! Tuolla kaapissa ne odottavat kesää ;). Mä näkisin noiden sopivan hyvin monenkin vaateparin kaveriksi, vaikka farkut, musta& valkoinen&"army" vihreä.

    Mäkään en hirveästi välitä keltaisista tulppaaneista, mutta pääsiäisenä se on kiva väri :)!

    Aurinkoista ja lämmintä kiirastorstaita!

    t.Minna :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Minna! Kiva, kun löysit perille. Ei musta kato niin vaan päästä. :)

    Mun vaatekaappi on aika pinkki/vaaleanpunainen, joten ei ihan heti mätsää. Mutta olen huomannut, että mulla on selvästi tyylinmuutosaika, sillä olen ostanut kevään aikana mm. myyränruskean tunikamekon, siniturkoosin (!) kesämekon ja nyt nämä kengät. :)

    Aivan ihanaa kiirastorstaita sinullekin Minna!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kutsusta blogiisi, kiva että tavataan taas:)kengät on tosi kivan näköiset ja uskoisin että sopii monen asun kanssa hyvin yhteen:)Vai konserttiin olette menossa vau oikein hauskaa konsertti päivää, minullakin lauantaina työpäivä. Mukavaa pääsiäisen aikaa kuitenkin:)

    VastaaPoista
  4. Hanna: tosi kiva, kun löysit tänne. :) Juu, ihan kiva mennä konserttiin, kun tää Antti Tuisku on vähän niin kuin mun ja Airin "juttu". Mukavaa pääsiäisen aikaa teillekin!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kutsusta =)
    Kivat kengät ja kivalla hinnalla.
    Antti Tuisku on ihana <3

    VastaaPoista

Iloa tuot, jos viestin mulle suot! <3